Vedete

“Printul Arabiei” traieste in Romania si i-a cucerit pe toti cu vocea lui de aur! Omar are doar 10 ani si ti se face pielea de gaina daca-l auzi cum canta!

Omar Arnaout este pustiul minune care a castigat ultima editiei a show-lui Next Star de la Antena 1, asta dupa ce a cucerit juriul si publicul cu vocea lui de aur!

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email


Omar este pe jumatate roman, jumatate libanez, mama lui romanca fiind casatorita de 22 de ani cu un arab. Micutul a cucerit atat publicul cat si juriul de la Next Star, castigand acest concurs! Pepe, unul dintre mebrii juriului, a ramas cu gura cascata si si-a arata mainile cu pielea de gaina in momentul in care Omar a inceput sa cante!

"Muzica e scopul meu in viata, m-am nascut cu acest talent, dar nu l-am descoperit din primii ani ai vietii. Abia pe la 4-5 ani m-am atasat de muzica", a spus micutul pentru Antena 1.

 

 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Un site ortodox arunca bomba! “Nunta printului Harry cu Meghan Markle este nevalida”icon photo

Vedete

Un site ortodox arunca bomba! “Nunta printului Harry cu Meghan Markle este nevalida”

Considerata “nunta anului” cea a Printului Harry cu Meghan Markle a fost un eveniment grandios si emotionant. Un site ortodox sustine insa ca nunta religioasa nu este valida.

Titlu secțiune