Vedete

“Printul Arabiei” traieste in Romania si i-a cucerit pe toti cu vocea lui de aur! Omar are doar 10 ani si ti se face pielea de gaina daca-l auzi cum canta!

Omar Arnaout este pustiul minune care a castigat ultima editiei a show-lui Next Star de la Antena 1, asta dupa ce a cucerit juriul si publicul cu vocea lui de aur!

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email


Omar este pe jumatate roman, jumatate libanez, mama lui romanca fiind casatorita de 22 de ani cu un arab. Micutul a cucerit atat publicul cat si juriul de la Next Star, castigand acest concurs! Pepe, unul dintre mebrii juriului, a ramas cu gura cascata si si-a arata mainile cu pielea de gaina in momentul in care Omar a inceput sa cante!

"Muzica e scopul meu in viata, m-am nascut cu acest talent, dar nu l-am descoperit din primii ani ai vietii. Abia pe la 4-5 ani m-am atasat de muzica", a spus micutul pentru Antena 1.

 

 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Adevarata fata a Andei Adam. Asa arata indragita vedeta nemachiata.icon photo

Vedete

Adevarata fata a Andei Adam. Asa arata indragita vedeta nemachiata.

Anda Adam arata mai bine ca niciodata. Frumoasa blonda este foarte fericita, implinita si, in plus, a gasit un tratament facial care ii face tenul sa arate ca unul de bebelus.

Titlu secțiune