WOW

Ea este Claudia Brazilianca, femeia in patul careia era Nutu Camataru' cand a fost saltat de mascati! AZI a venit randul ei sa fie audiata de procurori

Numele "Claudia Brazilianca" a devenit cunoscut publicului in urma cu cateva zile, cand Nutu Camataru' a fost arestat, in comuna ilfoveana Gruiu, fiind ridicat chiar din patul acesteia! Procurorii ar avea informatii ca atat Sile cat si Nutu, arestati intr-un nou dosar ar fi stiut de cateva zile ca urmau sa fie saltati de autoritati.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Claudia Brazilianca a venit dis de dimineata in fata Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism, chiar inainte sa-i ajunga avocatul. Se pare ca aceasta a fost chemata de procurorii DIICOT pentru o serie de declaratii. In urma cu doar trei zile, Claudia a fost la Curtea de Apel, unde in vazul tuturor l-a imbratisat pe Nutu si si-a luat ramas-bun de la faimosul camatar. Sotia lui Nutu Camataru este in inchisoare fiind condamnata dupa ce ar fi incercat sa mituiasca magistratii sa-i elibereze sotul.


Declaratiile Claudiei sunt foarte importante, contand chiar in eliberarea lui Nutu. Judecatorii Tribunalului bucuresti au motivat arestarea lui Nutu argumentand ca acesta a fugit de fapt acasa la Claudia cu o noapte inaintea de perchezitii pentru a evita arestarea. Practic, se crede ca acesta a aflat ca urma sa fie arestat chiar de la o "cartita" din interiorul Politiei. Mascatii, in schimb, au dat de urma lui Nutu, in comuna ilfoveana Gruiu.

"El joi s-a intors, iar vineri dimineata s-a intrat peste el si s-a spus ca a fugit. Nu a fugit, din moment ce noi joi ne-am intors din Spania", a declarat amanta lui Nutu, Claudia Brazilianca, in studioul Romania TV.Pana a ajuns avocatul Claudiei, acesta a dat semne de agitatie, repetandu-si probabil de mai multe ori replicile ce urmau sa fie spuse, oficial, procurorilor. La iesire, Claudia parea mai calma, insa usor suparata. In acelasi timp, la Curtea de Apel, recursul in cazul fratilor Camataru era amanat.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Cei care au vazut imaginile de la parastasul Regelui Mihai au fost surprinsi! Ce a aparut langa mormantul Regelui icon photo

Stiri

Cei care au vazut imaginile de la parastasul Regelui Mihai au fost surprinsi! Ce a aparut langa mormantul Regelui

Regele Mihai a fost inmormantat, la finalul anului trecut, in necropola regala de la Curtea de Arges.

Titlu secțiune