Vedete

Ea este iubita extrem de sexy a celui mai cunoscut DJ din lume ! David Guetta i-a daruit partenerei un inel superb

David Guetta este unul dintre cei mai cunoscuti DJ de pe Planeta. Cu o discografie impresionanta, artistul a reusit sa-si duca majoritatea pieselor in topurile din intreaga lume. Si daca pe el il cunoaste toata lumea, putini stiu cum arata cea alaturi de care traieste o frumoasa poveste de dragoste acum.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Lili Lascar


Ea este iubita extrem de sexy a celui mai cunoscut DJ din lume ! David Guetta i-a daruit partenerei un inel superb

Imediat dupa lansarea noului single, "Versace on the floor" care este o colaborare alaturi de Bruno Mars, David Guetta a fost surprins de paparazzi pe un yacht de lux in Formentera, Spania. Artistul se distra alaturi de iubita sa, top modelul Jessica Ledon, in varsta de 24 de ani.

Cei doi formeaza un cuplu de mai bine de 2 ani si cu toate ca este extrem de discret cu viata lui personala, paparazzi (poze cu tanara foarte sexy, AICI) au observat ca pe degetul tinerei a aparut un inel, semn ca relatia lor s-ar putea sa treaca la nivelul urmator.
 

Pana atunci, avem ocazia sa-l vedem LIVE in Romania, asta pentru ca David Guetta va mixa vara aceasta la festivalul Timeshift din Bucuresti (20-23 iulie, Romexpo), iar organizatorii promit patru zile de distractie fara limita. Pe scena vor mai urca Dj Snake, ATB, Faithless, Aron Chupa, Above&Beyond, Orbital, Loco Dice sau Markus Schulz. Bilete disponibile pe www.timeshift.ro/book-now

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune