Vedete

Ea este prima iubita a lui Smiley! Au fost colegi de clasa, s-au cunoscut intr-a IX-a, dar a cucerit-o un an mai tarziu. Afla aici totul despre Olivia si despre povestea lor de dragoste

Mereu discret cu detaliile despre viata lui sentimentala, Smiley este unul dintre cei mai ravniti burlaci. Recunoscut drept un cuceritor pur-sange, se pare ca solistul nu a fost considerat toata viata atat de atragator, iar in adolescenta nu-i cadeau femeile la picioare, ca acum. Smiley s-a indragostit serios, prima oara, de o colega de liceu pe nume Olivia, care a castigat concursul Miss Boboc, insa s-a chinuit timp de un an sa o cucereasca.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email


Un baiat istet, timid si cam tocilar. Asa era privit Andrei Maria, mult mai cunoscut sub numele de Smiley, in anii de liceu. Le impartasea tuturor pasiunea lui despre muzica si umbla tot timpul cu castile dupa el, insa nu prea reusea sa impresioneze fetele, situatie care s-a schimbat la 180 de grade din anul 2001, de cand si-a facut debutul in showbiz, alaturi de trupa Simplu. Smiley ascunde o adolescenta modesta, traita in Pitesti si, ca fost elev al liceului Zinca, la clasa de Matematica-Informatica intensiv engleza, se mandreste cu rezultate scolare deosebite. La capitolul fete, insa, solistul nu are mari performante, avand o singura iubita in perioada liceului, semn ca inca de pe atunci era amator de relatii stabile. Reporterii WOWbiz.ro au aflat ca Smiley s-a indragostit pentru prima data intr-a IX-a, de o colega de clasa pe nume Olivia, insa s-a straduit ceva sa-i intre in gratii, reusind sa o cucereasca abia un an mai tarziu. Tanara, pe care Smiley a si convocat-o la filmarile clipului sau de debut in trupa Simplu, “Oare stii”, atragea colegii ca un magnet si chiar a si castigat concursul “Miss Boboc”, reusind sa impresioneze membrii juriului cu un numar de balet, care i-a lasat pe toti cu gura cascata. Si ea, la randul ei, s-a lasat impresionata de Smiley, pana la urma, cei doi ajungand sa formeze unul dintre cele mai frumoase cupluri din liceu, dupa cum ne-au povestit sursele noastre. Mereu impreuna, atat la scoala, cat si in timpul liber, cei doi se mai ciondaneau, din cand in cand, insa nu au bifat niciun episod violent sau vreo cearta care sa conduca la despartire. Cu toate acestea, relatia lor s-a terminat odata cu absolvirea liceului, insa Andrei si Olivia au ramas in relatii amiabile, drept dovada ca au jucat rolul de iubiti si la filmarile videoclipului “Oare stii”, Olivia punand, astfel, umarul la dezvoltarea carierei lui muzicale. De altfel, Smiley inca poarta si acum o amintire frumoasa in ceea ce o priveste pe prima lui iubita: “Prima mea dragoste, din liceu, era o fata frumoasa, deşteapta, devreme acasă. Tin inca legatura cu ea, normal”, a declarat solistul, in urma cu doar cateva luni. 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Ultimele cuvinte pe care mama Dianei Belbita de la Exatlon i le-a spus fiicei inainte de plecarea acesteia in Dominicana. "Esti o invingatoare"icon photo

Vedete

Ultimele cuvinte pe care mama Dianei Belbita de la Exatlon i le-a spus fiicei inainte de plecarea acesteia in Dominicana. "Esti o invingatoare"

Diana Belbita de la Exatlon are o mama de nota 10. Femeia e cea mai mare sustinatoare a luptatoarei.

Titlu secțiune