Biz

Exclusiv | Ea este stapana absoluta a averii lui Borcea! Cine este femeia care detine aproape toate firmele afaceristului!

Femeile se bat pe Cristi Borcea, insa cea mai importanta pentru el ramane mama sa, Elena. Doamna pare a fi cea careia afaceristului i-a pus numele pe aproape toata averea lui si in care are o incredere oarba.
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 16 ian 2016

Borcea si-a pus cei 50 de milioane de euro pe numele mamei?Cristi Borcea este un adevarat Don Juan, dar cand vine vorba despre business-uri, cea care are toti asii in maneca este mama lui.

Alina pare sarita din schema afacerilor din RomaniaScandalul iscat de anuntul Valentinei Pelinel ca ar fi insarcinata a involburat rau de tot apele in familia lui Cristi Borcea. Fostului sef al clubului Dinamo i s-a dat viata peste cap, iar femeile care sunt in preajma lui au avut tot felul de reactii. Din spusele apropiatilor, manechina pare stapana pe inima omului de afaceri, sotia, Alina, s-a dus la emisiuni si a plans pentru barbatului ei, apoi a tinut sa ii transmita public rivalei cine este cu adevarat nevasta in acte, in timp ce Mihaela a fost vazuta la Arestul Central, la vizita saptamanala.

Mama afaceristului, la nunta lui cu AlinaCulmea e ca, desi toate cele trei domnitele par importante pentru afacerist, ei bine, din surse apropiate lui se pare ca majoritatea firmelor pe care le detine le-ar fi instrainat pe numele mamei sale, Elena Borcea. “ In ea are cea mai mare incredere, este persoana trecuta in acte ca administrator la un hotel de patru stele de la mare, dar si in business-urile cele mai importante pe care le are  in zona de combustibil si de gaz, dar si intr-un restaurant de fite din Bucurestii Noi sau a unui strand din Capitala. Femeia de 67 de ani si este,acum, mai bogata decat fiul”, au dezvaluit apropiatii lui Cristi Borcea, care sustin ca averea familiei se invarte pe undeva pe la 50 de milioane de euro.

Mihaela a ramas cu clinica de frumusete si business-uri in turismFosta sotie a lui Cristian Borcea, Mihaela  apare, potrivit datelor termene.ro, ca actionar in 10 societati si administrator al sase dintre firme, insa cinci dintre ele sunt inactive sau dizolvate, iar alte trei i-au adus pierderi considerabile. Mihaela Borcea a fost eliminata de fostul sot din afacerile cu combustibil si a ramas actionar la saloanele de infrumusetare, clinica dentara si o societate de turism. Alina nu ar avea mai nimic pe numele ei in companiile din Romania, iar Valentina inca nu este in schema.

 

print
Stiripesurse.ro
O eleva de 12 ani a murit dupa ce s-a dat cu prea mult deodorant
O eleva de 12 ani a murit dupa ce s-a dat cu prea mult deodorant
X