WOW

El a dus-o pe Paula Iacob la spital. Vei fi uimit cand vei afla ce va face celebra avocata azi!

Avocatul Daniel Ionascu, asociatul Paulei Iacob a hotarat, ieri, sa cheme ambulanta pentru ca celebra avocata nu mai putea sa calce din cauza unor dureri puternice in zona gleznelor. Avocatul ne-a spus care e cauza durerilor, dar si planul incredibil pentru astazi al celei mai cunoscute avocate din Romania, celebra Paula Iacob.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Avocatul Daniel Ionascu este asociatul Paulei Iacob

Paparazzi WOWbiz.ro au surprins momentul cand celebra avocata Paula Iacob a fost adusa la Spitalul de Urgenta Floreasca

Pe Paula Iacob, celebra avocata din Romania nu o tine pe loc nici varsta inaintata, nici problemele medicale! Iacob are 81 de ani si ieri a ajuns la Spitalul de Urgenta Floreasca, din Capitala, intrucat nu putea sa mai puna piciorul in pamant.
Durerile de picioare i-au dat mari batai de cap avocatei Paula Iacob

"Maestra Paula Iacob a avut un accident in urma cu mai multi ani pe treptele Curtii de Apel din Bucuresti. A fost lovita accidental de niste indivizi nervosi, care nu aveau ceva cu domnia sa. Ei s-au manifestat si au lovit-o din greseala. A cazut si a avut probleme la ambele glezne. Acum, pe fondul unei oboseli accentuate si a unei suprasolicitari din partea dumneaei au aparut durerile in zona picioarelor. Doar in ultimele zile, a parcurs peste 4.000 de kilometri prin tara, la diverse instante", ne-a spus avocatul Daniel Ionascu, asociatul celebrului aparator.
Avocatul Daniel Ionascu(nr. dreapta) a stat alaturi de Paula Iacob in timpul petrecut de aceasta la spital
Pentru o femeie trecuta de 80 de ani, care isi practica meseria fara sa se menajeze, un astfel de episod ar trebui sa fie urmat de o pauza. Dar Paula Iacb nici nu vrea sa auda de asa ceva. "Doamna Paula Iacob nu are nevoie sa isi reia activitatea pentru ca nu a iesit din activitate nici o clipa. Azi (n.r. ieri) a mers la spital, au fost facute mai multe analize, s-au administrat calmante si a fost externata. Cand am plecat de la dansa deja facea ordine prin dosarele pregatite pentru maine (n.r. azi). Asadar, activitatea continua", ne-a mai spus avocatul Daniel Ionascu.

 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Reguli de respectat in Postul Pastelui! Sfaturile duhovniciloricon photo

Stiri

Reguli de respectat in Postul Pastelui! Sfaturile duhovnicilor

Pentru crestini, perioada Postului Pastelui este una speciala din punct de vedere spiritual.

Titlu secțiune