Actual

FOTO | Ce bine arata sotia lui Ludovic Orban! Pe el il stie toata lumea: e un politician vocal si... destul de bagacios! Cu ce se ocupa, insa, cea cu care isi imparte viata de familie? Ai sa ramai uimit!

Liberalul Ludovic Orban e pe scena politica de ani buni. A facut senzatie cu momentele sale in care danseaza sau canta la chitara si... nu numai.
STIRILE
WOW
Publicat Duminică, 27 Martie 2016 01:00

Putina lume stie ca Ludovic Orban este casatorit de multi ani cu Mihaela, cei doi fiind parintii unui baiat mare, la liceu.Mihaela Orban este directoarea unei gradinite private

Mihaela Orban a fost mereu o prezenta discreta, putine fiind ocaziile in care a fost zarita alaturi de sotul ei. Sotia politicianului este directoare la o gradinita privata din Capitala si petrece mult timp in compania copiilor.  Sotia politicianului este psiholog si psihopedagog, ea fiind si consilier la o fundatie care se ocupa de educatia copiilor si tinerilor.Sotia lui Orban, alaturi de unul dintre prichideii din gradinita

Ludovic Orban este in politica de mai bine de 20 de ani, devenind insa cunoscut mai mult datorita manifestarilor sale artistice, nu o data in diverse emisiuni TV, politicianul si-a aratat talentul de cantaret.

print
"In doar 10 minute, am trecut de la cer senin la cer negru". Ce s-a vazut pe cer in Drumul Taberei
"In doar 10 minute, am trecut de la cer senin la cer negru". Ce s-a vazut pe cer in Drumul Taberei
X