Biz

El este barbatul care o face pe Bahmu sa simta fluturi in stomac! Adriana este indragostita ca o adolescenta: "Imi doresc sa am parte de marea dragoste! Am tinut doliu dupa casnicia mea nefericita"

Adriana Bahmuteanu s-a indragostit lulea de un barbat din Bacau, pe nume Mihai.
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 24 mar 2016

Adriana Bahmuteanu s-a transformat intr-o femeie admirata si plina de viata. Pretendentii ii dau tarcoale, dar ea este foarte atenta. In prezent, bruneta traieste o frumoasa poveste de dragoste cu un barbat de 40 de ani din Bacau. Adriana Bahmuteanu sustine ca inca nu are o relatie cu omul de afaceri respectiv, dar recunoaste ca acesta ii trimite mesaje de dragoste, ca vorbesc foarte mult la telefon si ca ii spune ca o iubeste. Mihai a avut o relatie cu Gina Baroneasa din Elvetia, iar acum ii face curte Adrianei.

"Noi nu avem o relatie acum. Ceea ce avem noi nu se poate numi relatie. Vorbim, imi spune ca ma iubeste, imi trimite emoticsuri pe telefon. Dar nu avem o relatie. El mi-a eliberat un blocaj emotional, imi face curte. Ne stim de mai mult timp. Mi-a schimbat starea de spirit. Eu m-am operat, el e la distanta, vorbim doar la telefon, deocamdata e ca la 14 ani, cu mesaje frumoase. Imi doresc sa am parte de marea dragoste, nu doar o relatie. Eu am fost in doliu dupa casnicia mea nefericita. Mi-am dorit sa stau singura perioada asta, eu am incercat foarte mult sa imi repar casnicia ", a spus Bahmu la un post TV.

Adriana a mai dezvaluit ca in perioada asta nu are voie sa faca sex fiindca se reface dupa operatie: "Mi-a dat medicul niste pastile care ma calmeaza. Am nervi ca nu fac sex, dar iau pastile. Deci nu am o relatie. Eu imi doresc o casnicie frumoasa".

print
Stiripesurse.ro
A intrat in sectia de politie cu o punga de gunoi in mana si s-a PREDAT! Ofiterii s-au ingrozit cand au aflat ce cara barbatul
A intrat in sectia de politie cu o punga de gunoi in mana si s-a PREDAT! Ofiterii s-au ingrozit cand au aflat ce cara barbatul
X