Biz

El este barbatul din spatele Danei Grecu! Dezlantuita prezentatoare de la Antena 3 se iubeste de mai bine de zece ani cu Bogdan, un om de afaceri din Pitesti!

Recunoscuta pentru felul in care se dezlantuie atunci cand isi pune la punct invitatii care o iau pe aratura, Dana Grecu, realizatoarea emisiunii "La ordinea zilei", are o viata de familie cat se poate de fericita.
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 2 iul 2013

Desi face de noua ani naveta intre Pitesti, acolo unde sta familia, si Bucuresti, locul ei de munca, Dana Grecu a recunoscut in emisiunea Florentinei Fantanaru, "Dincolo de aparente", ca inca mai rezista acestui program infernal datorita pasiunii pe care o pune in tot ceea ce intreprinde.

Vedeta Antenei 3 este casatorita cu Bogdan, un om de afaceri din Pitesti, cu care are doi copii, David (10 de ani) si Maria (7 ani). Cand lipseste de acasa, de copii se mai ocupa, in afara sotului, bunicii cuplului, dar si o bona, foarte atasata de cei mici. Dana Grecu prezinta, alaturi de Radu Tudor, emisiunea "La ordinea zilei", un talk-show care s-a impus ca reper in peisajul media din Romania.Dana Grecu si Bogdan, sotul eiN-o sa-ti vina sa crezi cat castiga Radu Tudor la Antena 3! Sotia, angajata in Ministerul de Externe, l-a dat de gol in declaratia de avere!

print
Stiripesurse.ro
Caz socant in Baia Mare. Ginecologul i-a implantat un CIP in vagin ca sa poata fi urmarita de iubit!
Caz socant in Baia Mare. Ginecologul i-a implantat un CIP in vagin ca sa poata fi urmarita de iubit!
X