WOW

El este cel mai mare pervers al secolului! Politistii au ramas fara cuvinte cand au intrat in casa lui! Ce au gasit acolo?

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


El este cel mai mare pervers al secolului! Politistii au ramas fara cuvinte cand au intrat in casa lui! Ce au gasit acolo?
David Carey a socat opinia publica din Marea Britanie, dupa ce a devenit cunoscut ca fiind unul din cei mai mari pedofili din cati s-au auzit, informeaza Daily Mail.

Barbatul, la prima vedere, un simplu om scund si bine facut, ascunde secrete cu adevarat intunecate si placeri bolnavicioase.


In urma perchezitiilor facute de oamenii legii, la domiciliul lui, acestia au gasit sute de mii de fotografii cu tenta sexuala atat cu copii, dar si cu animale.
Tot in calculatorul barbatului in varsta de 33 de ani s-au mai gasit 91 de clipuri video in care sunt infatisate persoane care intretin relatii sexuale cu animale.
Prima infatisare la tribunal a lui David Carey va avea loc la sfarsitul lunii martie, dupa ce barbaul a recunoscut ca materialele pornografice ii apartin.
Totodata el urmeaza sa fie consiliat de mai multi psihologi.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Cemal din "Dragoste si ura" o comite din nou!icon photo

Vedete

Cemal din "Dragoste si ura" o comite din nou!

Mare disperare in familia Gorecki, dupa ce Mavi a fost rapita. Cu totii o cauta pe sotia lui Ali, insa nimeni nu reuseste sa-i dea de urma.

Titlu secțiune