Biz

Elena Gheorghe si-a dus fiul si nepotelul la un loc de joaca! L-a pupat cu foc pe Nicholas pentru ca a fost cuminte! VIDEO EXCLUSIV

Indragita cantareata are tot ce-si poate dori un om. Frumoasa solista are o cariera de succes, un sot care o adora si o familie minunata.
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 20 mar 2017

Elena Gheorghe imbina viata profesionala cu cea de familie reusind sa exceleze pe ambele planuri. Frumoasa artista se poate lauda cu o sumedenie de realizari pana la varsta de 31 de ani, dar spune ca adevarata capodopera, care i-a schimbat complet existenta, este fiul ei, Nicholas.

In prezenta micutului in varsta de cinci ani, protagonista noastra radiaza si isi lasa latura copilareasca sa preia controlul. Paparazzii WOWbiz.ro au surprins-o pe Elena, in familie, la un loc de joaca. Vedeta era insotita de sotul ei, de sora mai mica si, bineinteles, de fiul si de nepotelul ei care cu greu s-au lasat convinsi sa plece de langa jocurilor lor preferate.

Grijulii, cele doua mamici i-au schimbat pe Lucas si pe Nicholas care transpirasera dupa o sesiune de alergat, iar la final, fiecare dintre ei a primit un pupic, rasplata pentru ca au fost cuminti.  

print
Stiripesurse.ro
Caz socant in Baia Mare. Ginecologul i-a implantat un CIP in vagin ca sa poata fi urmarita de iubit!
Caz socant in Baia Mare. Ginecologul i-a implantat un CIP in vagin ca sa poata fi urmarita de iubit!
X