Biz

Elena Gheorghe si-a dus fiul si nepotelul la un loc de joaca! L-a pupat cu foc pe Nicholas pentru ca a fost cuminte! VIDEO EXCLUSIV

Indragita cantareata are tot ce-si poate dori un om. Frumoasa solista are o cariera de succes, un sot care o adora si o familie minunata.
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 20 mar 2017

Elena Gheorghe imbina viata profesionala cu cea de familie reusind sa exceleze pe ambele planuri. Frumoasa artista se poate lauda cu o sumedenie de realizari pana la varsta de 31 de ani, dar spune ca adevarata capodopera, care i-a schimbat complet existenta, este fiul ei, Nicholas.

In prezenta micutului in varsta de cinci ani, protagonista noastra radiaza si isi lasa latura copilareasca sa preia controlul. Paparazzii WOWbiz.ro au surprins-o pe Elena, in familie, la un loc de joaca. Vedeta era insotita de sotul ei, de sora mai mica si, bineinteles, de fiul si de nepotelul ei care cu greu s-au lasat convinsi sa plece de langa jocurilor lor preferate.

Grijulii, cele doua mamici i-au schimbat pe Lucas si pe Nicholas care transpirasera dupa o sesiune de alergat, iar la final, fiecare dintre ei a primit un pupic, rasplata pentru ca au fost cuminti.  

print
Stiripesurse.ro
Aveti casa izolata cu polistiren sau vata minerala? Avertismentul specialistilor in domeniu
Aveti casa izolata cu polistiren sau vata minerala? Avertismentul specialistilor in domeniu
X