Biz

EXCLUSIV! Elena Udrea, in fata judecatorilor cu pantofi noi de peste 800 de euro! I-a purtat prima data fix in ziua in care a cerut anularea cautiunii stabilite de DNA

Elena Udrea este o femeie eleganta, care se imbraca totdeauna in haine de firma. Asta o stie toata lumea. Putini insa se asteptau ca atunci cand se prezinta in fata judecatorilor sa ceara anularea cautiunii sa se incalte cu pantofiori nou-nouti, de peste 800 de euro.
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 5 mar 2016

Elena Udrea, miercuri la Inalta Curte (foto: Mediafax)Miercuri, Elena Udrea s-a prezentat la Curtea Suprema, unde judecatorii au analizat cererea prin care ea solicita ridicarea cautiunii record cerute de DNA: cinci milioane de lei. Udrea a garantat cautiunea cu doua terenuri de 83.000 mp si constructii apartinand SC Bai Boghis SRL.

Udrea s-a prezentat in fata judecatorilor, iar la iesirea din sala de judecata a dat si cateva declaratii presei. Imbracata intr-un pardesiu negru, deasupra  genunchiului, pe care-l stransese bine in talie cu un cordon, Udrea a lasat pe toata lumea cu gura cascata pentru ca... nu purta ciorapi. La pardesiul negru, Elena Udrea a asortat niste sandale–botine de piele intoarsa, creatie noua a unui designer Italian, pretul la care acestea se vand online fiind de peste 800 de euro.

print
Stiripesurse.ro
Adriana Iliescu face o dezvaluire soc! Ce au descoperit medicii in uterul ei, in sala de nasteri
Adriana Iliescu face o dezvaluire soc! Ce au descoperit medicii in uterul ei, in sala de nasteri
X