Biz

Elena Udrea, aparitie naucitoare la plaja, in cel mai sexy costum de baie cu putinta! Blonda e ca vinul... an de an tot mai buna! | VIDEO EXCLUSIV

Face ce face Elena Udrea si arata din ce in ce mai bine! La 43 de ani, politiciana da clasa cu mult talent pustoaicelor de 20 de ani de pe plajele din nordul Mamaiei. Arata incredibil si... se comporta ca atare!
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 20 aug 2017

Elena Udrea arata din ce in ce mai bine, Parca an de an, blonda din politica romaneasca nu imbatraneste, ci intinereste. Si nu vorbim de o pustoaica de 20 de ani, ci de o distinsa doamna de 43, care dovedeste clar ca numarul pe care il poarta in buletin este... doar o alaturare de cifre si nimic mai mult.

In weekend, frumoasa politiciana a fost surprinsa la plaja, in nordul statiunii Mamaia, in compania mamei ei. Toate bune si frumoase, doar ca atunci cand Elena Udrea a dat jos vesmintele si a ramas intr-un costum de plaja negru incredibil de sexy cu toate ca era intreg, e adevarat, toata suflarea a amutit. Blonda arata absolut ravasitor, are trupul tonifiat si niciun pic de celulita.

A stat de vorba cu mama si cu cativa prieteni, s-a plimbat agale pe plaja si si-a racorit talpile in apa marii. Nimic special, dar, totusi, atat de senzual...

print
Stiripesurse.ro
Batranelul din Neamt, care mergea 10 km pe jos in fiecare zi dupa paine, a murit lovit de o masina! Ce soarta CRUDA! Cum s-a intamplat nenorocirea!
Batranelul din Neamt, care mergea 10 km pe jos in fiecare zi dupa paine, a murit lovit de o masina! Ce soarta CRUDA! Cum s-a intamplat nenorocirea!
X