Stiri

Eleva de 16 ani, violata de un om al strazii, e virgina! Descoperirea facuta dupa ce a fost consultata de medici: "Nu a fost viol, ci mai degraba..."

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


Eleva de 16 ani, violata de un om al strazii, e virgina! Descoperirea facuta dupa ce a fost consultata de medici: "Nu a fost viol, ci mai degraba..."
Marti dimineata, o tanara adolescenta din Iasi, in varsta de 16 ani, a alertat Politia si a denuntat un viol. Fata a sunat la 112 in jurul orei 07.20 si a povestit cum un om al strazii a fortat-o sa intre intr-o scara, iar acolo ar fi abuzat de ea.

In urma cercetarilor facute si analiza camerelor de supraveghere, a reiesit faptul ca fata a mintit. Mai mult, la controlul efectuat la ginecolog, fata era...virgina.


Desi ar fi avut un prim contact sexual cu prietenul ei, himenul fetei era in continuare intact.


Dupa o discutie cu eleva care a alertat degeaba o echipa de politisti, a reiesit faptul ca fata isi dorea sa atraga atentia in jurul ei, din cauza unei deceptii suferite in dragoste."În urma cercetărilor realizate de către poliţişti, a reieşit faptul că infracţiunea de viol nu se confirmă. Cercetările continuă în acest caz”, a precizat Anca Vîjiac, din cadrul Poliţiei Iaşi.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Un site ortodox arunca bomba! “Nunta printului Harry cu Meghan Markle este nevalida”icon photo

Vedete

Un site ortodox arunca bomba! “Nunta printului Harry cu Meghan Markle este nevalida”

Considerata “nunta anului” cea a Printului Harry cu Meghan Markle a fost un eveniment grandios si emotionant. Un site ortodox sustine insa ca nunta religioasa nu este valida.

Titlu secțiune