Vedete

Emil Gabor, tatal Monicai, marturisiri zguduitoare despre starea de sanate precara: "Mi-e rau. Am multe probleme, daca m-a lovit busteanul ala de la doi metri..."

La mai putin de o saptamana de cand a dezvaluit ca si-ar dori sa plece in Statele Unite ale Americii, la fiica lui, Monica, pentru a urma un tratament, Emil Gabor a marturisir ca se simte din ce in ce mai rau.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: T.S.


Emil Gabor, tatal Monicai, marturisiri zguduitoare despre starea de sanate precara: "Mi-e rau. Am multe probleme, daca m-a lovit busteanul ala de la doi metri..."icon photo

In cadrul unei emisiuni TV, Emil Gabor s-a plans ca nu-i ajung banii, iar problemele de sanatate i s-au agravat. 
 
 
"Am avut multe probleme. Mi-a taiat ficatul, mi-a taiat intestinul. La mine e umblat peste tot. Daca m-a lovit busteanul ala de la doi metri, mi-a afectat totul. Si din splina mi-a taiat. Mi-a lasat Monica ceva, adica niste vitamine de la ea, de acolo. Nu a uitat de mine, iau 10,12 pastile pe zi.Mi-e cam greu. Daca mor? Vreau să mor pe pamanturile mele, in Romania. Imi mai trimit fetele niste bani. Ce să faci cu 800 de lei?", marturiseste bărbatul cu durere. 

 

Emil Gabor, tatal Monicai, marturisiri zguduitoare despre starea de sanate precara: "Mi-e rau. Am multe probleme, daca m-a lovit busteanul ala de la doi metri..."
 
De-a lungul timpului, Monica Gabor si-a exprimat dorinta de a-l lua pe tatal ei in SUA, insa unele voci au spus ca acesta refuza sa plece pentru a nu fi departe de prietenii de pahar. 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Imagini emotionante de la mormantul lui Aurelian Preda. Un calugar are grija de locul de veci al solistuluiicon photo

Vedete

Imagini emotionante de la mormantul lui Aurelian Preda. Un calugar are grija de locul de veci al solistului

Aurelian Preda a fost inmormantat la Manastirea Dervent. Locul este o oaza de verdeata si liniste.

Titlu secțiune