Stiri

Emilia Ghinescu catre sotul ei: "Tu nu ai niciun drept asupra mea"

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


Emilia Ghinescu catre sotul ei: "Tu nu ai niciun drept asupra mea" icon photo
Emilia Ghinescu si impresarul ei, Sebastian Albastroiu, si-au construit impreuna o familie fericita.

Desi nu sunt casatoriti cu acte in regula, cantareata de muzica populara a povestit intr-un interviu televizat ca obisnuieste sa ii spuna lui Sebastian "sotul meu", desi relatia lor nu este oficializata.


Totodata, artista pare sa fie cea care "canta" in casa, daca e sa tinem cont de cum obisnuieste sa isi alinte sotul.


Eu ii mai spun "sotul meu" desi noi doi nu suntem casatoriti. Uneori ii mai zic in gluma "Tu nu ai niciun drept asupra mea, esti doar tatal copilului meu, dar nu ai niciun drept". Evident, in gluma, pentru ca nu consider ca un act ar trebui sa tina doi oameni impreuna.

 


Eu i-am ma spus: "Orice ai face tu, in relatia dintre noi doi, sa o faci inteligent, sa nu aflu eu. Ca eu daca aflu e de rau.". Cred ca as putea sa il iert daca ar calca stramb, l-as ierta. Insa nu as putea accepta o relatie dusa in paralel, timp de ani de zile", a mai spus Emilia Ghinescu.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

WOW sau BAU-BAU? Iulia Albu, impresionată total de ţinuta Nicoletei Nucă: ”Îmi place ţinuta ei. Coafura e punctul forte!” icon video

Vedete

WOW sau BAU-BAU? Iulia Albu, impresionată total de ţinuta Nicoletei Nucă: ”Îmi place ţinuta ei. Coafura e punctul forte!”

Dacă e joi, Iulia Albu e la WOWbiz. Jurata de la ”Bravo, ai stil”, a venit în platoul emisiunii şi a comentat ţinutele vedetelor.

Titlu secțiune