Biz

Emisiunea Abracadabra "a murit" oficial! Firma "magicianului" Marian Ralea a intrat in faliment! Brandul a ajuns acum la... Adrian Sarbu! EXCLUSIV

Emisiunea „Abracadabra” si-a dat oficial obstescul sfarsit in urma cu cateva luni, cand firma care a organizat ani in sir show-ul s-a inchis.
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 21 aug 2017

Generatia de copii de dupa Revolutia din '89 a crescut privind la emisiuni cu Magicianul sau cu Abramburica. Emisiunea a rulat aproape un deceniu si a avut un succes urias, astfel incat copiilor de atunci le-a ramas vie pana azi amintirea aventurilor puse in scena de actorul Marian Ralea. (Citeste si: Scandal intre Marian Ralea si vecinii de la bloc)


La inceputul acestui an, firma care organiza show-ul de televiziune, „Abracadabra Impex SRL”, administrata de actorul Marian Ralea, a fost declarata oficial inchisa de catre Tribunalul Bucuresti. Dupa cativa ani in care s-a aflat in insolventa si nu a avut nici o cifra de afaceri, firma a fost radiata de la Registrul Comertului. „Abracadabra Impex SRL” era detinuta, in acte, de Marian Ralea, producatorul Ruxandra Ion, regizorul Andrei Blaier si „Professional Studio Services SA”, o companie de productie apropiata trustului din Pache Protopopescu. Interesant este ca detinatorul brandului „Abracadabra” este in acest moment Adrian Sarbu, fostul sef de la Pro. In 2007, acesta a inregistrat in nume propriu la OSIM 4 marci: Abracadabra, Magicianul, Abramburica si Abramacabra.


Falimentul firmei a fost contestat de Directia Generala Regionala a Finantelor Publice Bucuresti, ai carei reprezentanti sustin ca firma avea datorii la stat. Astfel s-a ajuns ca Marian Ralea si ceilalti actionari sa fie trasi la raspundere in mod personal, pentru stingerea datoriei. In iulie, Tribunalul Bucuresti a respins cererea ANAF, insa institutia a facut apel.

 

print
Stiripesurse.ro
Veste buna pentru mamici! Ce se intampla cu inedmnizatia pentru cresterea copiilor! Deputatii au votat favorabil!
Veste buna pentru mamici! Ce se intampla cu inedmnizatia pentru cresterea copiilor! Deputatii au votat favorabil!
X