Stiri

Emotionant! Un colonel din Barlad a murit de frig in fata casei, iar cainele i-a stat la capatai in tot acest timp

Un colonel in rezerva din comuna barladeana Vinderei a murit in urma unui accident stupid. S-a impiedicat chiar cand sa intre in casa si a cazut. Nu s-a mai putut ridica, astfel ca a ramas acolo intreaga noapte. Dimineata a fost gasit mort de catre o vecina.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


Emotionant! Un colonel din Barlad a murit de frig in fata casei, iar cainele i-a stat la capatai in tot acest timp
In tot acest timp cainele mamei sale a stat la capataiul sau. Nici dupa ce au venit politistii la fata locului pentru a face cercetari nu s-a desprins de trupul stapanului sau. (Sfasietor! Ei sunt batranii care dorm noaptea pe strada, langa Gara de Nord, la minus 25 de grade)

“Aici a stat cainele toata noaptea. Dimineata tot langa stapan l-am gasit si nici dupa atata timp nu s-a dat plecat. Pacat si de stapanul lui. Era un om bun, gopodar, dar anturajul l-a adus aici. Din cate il cunosc eu, nici nu era un impatimit al alcoolului”, povesteste Dumitru Didel, potrivit vremeanoua.ro.

Localnicii povestesc ca barbatul a mers in vizita la rude apoi s-a oprit la o crasma din sat, unde s-a ametit bine. A pornit spre casa mamei sale, iar cand a vrut sa intre in casa s-a impeidcat de prag. Se pare ca s-ar fi lovit de scarile de beton si nu a mai putut sa se ridice.

Cazul a fost apoi preluat de politistii criminalisti care au deschis un dosar in care se fac cercetari pentru moarte suspecta.Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Imagini emotionante de la mormantul lui Aurelian Preda. Un calugar are grija de locul de veci al solistuluiicon photo

Vedete

Imagini emotionante de la mormantul lui Aurelian Preda. Un calugar are grija de locul de veci al solistului

Aurelian Preda a fost inmormantat la Manastirea Dervent. Locul este o oaza de verdeata si liniste.

Titlu secțiune