Vedete

Ernest, pieton pentru cateva saptamani: "Bara din spate a masinii a fost facuta 'franjuri'”

Ernest, prezentatorul emisiunii „Ochii din umbra” a ramas fara masina, in urma unui accident rutier petrecut zilele trecute.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: R.L.


Ernest, pieton pentru cateva saptamani: "Bara din spate a masinii a fost facuta 'franjuri'”
Desi era duminica seara iar traficul auto era aproape inexistent, Ernest a trecut printr-o experienta care l-a cam „zgaltait”. Aflat la volanul masinii sale, acesta a avut parte de o intalnire brutala cu o „incepatoare” in ale soferiei. Oprit la un semafor, pentru a acorda prioritate unui pieton, Ernest s-a trezit „lovit in spate”. Mai exact, SUV-ul pe care il conducea a fost tamponat de tanara care detinea carnetul de sofer de doar doua saptamani.

 


„Oprisem la semafor pentru a acorda prioritate unui pieton care traversa regulamentar intersectia, iar domnisoara, care conducea de doar trei zile, nu a sesizat masina mare si neagra din fata ei, care avea 'stopurile' aprinse, si a intrat direct in 'spatele' meu. Nu am fost 'avariat' rau, dar bara din spate a masinii a fost facuta 'franjuri'. A trebuit sa imi iau masina cu platforma de la locul accidentului. Ma bucur ca nu a patit nimeni nimic!”, spune Ernest.

 

 

 

Asa se face ca Ernest, in loc sa-si petreaca duminica seara linistit, impreuna cu familia, a trebuit sa se ocupe de reparatia masinii sale. Facand haz de necaz, vedeta a gasit o 'solutie' pentru a se putea deplasa mai repede la filmari.

 

 

 

„Am inteles ca pot sa cumpar un voucher prin programul Rabla si sa-mi iau o bicicleta electrica”, a concluzionat amuzat Ernest.


Pe Ernest il puteti urmari prezentand emisiunea „Ochii din umbra”, in fiecare duminica,  de la ora 22:00, la Kanal D.
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

In "Dragoste si ura", Hasibe este rapita! Azi, de la 20.00, la Kanal Dicon photo

Vedete

In "Dragoste si ura", Hasibe este rapita! Azi, de la 20.00, la Kanal D

Gafa facuta de catre grupul de infractori, răpindu-o în mod greşit pe Hasibe in locul Refikai, va agita spiritele la conacul Gorecki.

Titlu secțiune