Stiri

Eroul de la Mangalia mai salvase o viata de la inec, cu o zi inainte sa moara! Detaliile care iti vor da fiori!

Adrian Ciureanu a murit in urma cu cateva zile dupa ce a salvat de la inec o mama si un copil.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: R.L.


Eroul de la Mangalia mai salvase o viata de la inec, cu o zi inainte sa moara! Detaliile care iti vor da fiori!
Astazi, eroul de la Mangalia a fost condus pe ultimul drum, iar rudele si-au luat adio de la omul cu sufletul mare care nu suporta sa isi vada semenii la greu. Detalii incredibile au fost dezvaluite azi, la inmormantare.

 

Cu o zi inainte sa moara inghitit de apele Marii Negre la scurt timp dupa ce reusise sa salveze doua persoane, Adrian Ciureanu mai intrase o data in apa si salvase de la inec un copilas. A intrat in apa si l-a apucat de manuta pe un micut care se zbatea si care cerea ajutor, scrie Libertatea.
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Coincidenta incredibila! Ce romanca, supervedeta internationala, a mers cu metroul chiar in ziua crimei de la Dristor. Nu te-ai fi gandit in veci ca o s-o vezi intr-un mijloc de transport in comun FOTO si VIDEO!icon video

Vedete

Coincidenta incredibila! Ce romanca, supervedeta internationala, a mers cu metroul chiar in ziua crimei de la Dristor. Nu te-ai fi gandit in veci ca o s-o vezi intr-un mijloc de transport in comun FOTO si VIDEO!

Toata Romania vorbeste despre crima odioasa care a avut loc in urma cu doua zile, in statia de metrou Dristor 1. O tanara de 25 de ani a fost impinsa pe sine de o femeie pe care nu o cunostea. S-a zbatut sa se ridice, dar atacatoarea a lovit-o cu piciorul in fata, Alina gasindu-si sfarsitul sub rotile trenului.

Titlu secțiune