Stiri

Etnobotanicele mai fac o victimă! Un tânăr de 18 ani ar fi murit din cauza unei supradoze

Un tânăr în vârstă de 18 ani, din Buzău, şi-a pierdut viaţa după ce a ajuns la spital zilele trecute, în stare gravă, după ce a consumat etnobotanice.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: T.S.


Etnobotanicele mai fac o victimă! Un tânăr de 18 ani ar fi murit din cauza unei supradozeicon photo
Cătălin Cojocaru era elev în casa a XII-a, la Colegiul Economic din Buzău. El a ajuns zilele trecute la spital, la Terapie Intensivă, iar după câteva zile începuse să-şi revină. A fost mutat pe secţia medicală, însă ulterior, organismul lui a cedat. A intrat în comă, iar duminică dimineaţă a cedat. 
 
Cătălin Cojocaru era cunoscut drept consummator de etnobotanice şi este posibil ca totul să se fi întâmplat din cauza unei supradoze, lucru ce va fi stabilit în urma necropsiei.

 

În urma tragediei, mai mulţi prieteni au făcut publice mesaje sfâşietoare pe contul de socializare al tânărului: ”Dumnezeu să te ierte. Erai aşa micuţ când te-am cunoscut...Nu pot să cred. Ai avut mereu un suflet bun, deşi ai fost neînţeles.”, ”Dumnezeu să te ierte.”, au fost câteva dintre mesajele lăsate de internauţi. 
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Otilia, Milla Jovovich pentru o zi, la “Bravo, ai stil! All Stars”! Reactia incredibila a lui Catalin Botezatuicon photo

Vedete

Otilia, Milla Jovovich pentru o zi, la “Bravo, ai stil! All Stars”! Reactia incredibila a lui Catalin Botezatu

Otilia capteaza atentia concurentelor, dar si a juratilor, astazi, la “Bravo, ai stil! All Stars” cu o tinuta indrazneata.

Titlu secțiune