Vedete

Exatlon 11 martie. Razboinicii au izbucnit in plans atunci cand au citit mesajele de la familiile lor! Concurentii au fost coplesiti si au facut marturisiri emotionante

Razboinicii au castigat in aceasta seara prima proba, asa ca au s-au bucurat de o masa copioasa si au primit mesaje de la membrii familiei lor.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A. B.


Exatlon 11 martie. Razboinicii au izbucnit in plans atunci cand au citit mesajele de la familiile lor! Concurentii au fost coplesiti si au facut marturisiri emotionanteicon photo


Concurentii au primit mesaje extrem de emotionante care i-au facut pe toti sa planga.


"A fost foarte coplesitor, dar ma bucur ca este fericita ca sunt in aceasta emisiune. Cand am vazut mesajul de la sotie am simtit ca e langa mine, chiar daca ii e greu fara mine, trebuie sa fie tare", a spus Ionut."Nici nu stiam ca e un asa punct sensibil pentru mine. Mereu mi-am dorit sa-i fac mandri si au zis asta in mesaj", a spus Stefan printre lacrimi.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Ce pensie de la stat are milionarul Cristian Tantareanu si ce face cu eaicon photo

Vedete

Ce pensie de la stat are milionarul Cristian Tantareanu si ce face cu ea

Cristian Tantareanu este un afacerist extrem de cunoscut, atat prin “Paradisul Verde”, cartierul de vile construit de el la Corbeanca, dar si prin extravagantele pe care le-a facut publice in ultimii ani.

Titlu secțiune