Vedete

EXATLON 12 februarie. Acuzatii grave la adresa Faimosilor! Flo, noul concurent, AMENINTAT de colegi? "A spus ca nu mai poate de frica"

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.N.C.


EXATLON 12 februarie. Acuzatii grave la adresa Faimosilor! Flo, noul concurent, AMENINTAT de colegi? "A spus ca nu mai poate de frica"icon photo
 
Razboinicii si-au dat cu parerea despre eliminarea din tabara Faimosilor, in emisiune EXATLON 12 februarie. Anca si Alina spun ca Flo ar fi fost amenintat de colegii sai si ca cel mai probabil el va parasi competitia. 
 
 
"Dar pe Flo l-o fi facut pe Oncescu psihic, sau nu mai putea, ma, ca e prea slabut, nu putea. Saracul de el. Daca nu era Flo nu se stie care dintre ei pleca. Diana sau Oncescu", a spus Anca, luni, la EXATLON 12 februarie. 
 
 
"A si zis ca nu poate de frica la aia, nu de frica la Exatlon. Pai ce sa spuna, ca l-au amenintat? Vladimir spune doar ce ii convine. Isi vede interesul. Nu ai vazut ce i-a spus si lui Stoica. Diana nu pleaca, pleaca Flo", a spus Alina, in editia EXATLON 12 februarie.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Medicul de la Exatlon vorbeste despre problemele de sanatate ale concurentilor romani! “Ionut se accidenteaza mereu pentru ca este prea rapid! Corespondenta WOWbiz.ro din Republica Dominicana | EXCLUSIVicon photo

Vedete

Medicul de la Exatlon vorbeste despre problemele de sanatate ale concurentilor romani! “Ionut se accidenteaza mereu pentru ca este prea rapid! Corespondenta WOWbiz.ro din Republica Dominicana | EXCLUSIV

Intr-un interviu acordat in Republica Dominicana in exclusivitate pentru WOWbiz.ro, doctorul Arturo Ruiz Cotonel a dezvaluit secretele medicale ale competitorilor.

Titlu secțiune