Vedete

EXATLON 12 februarie. Meci spectaculos intre ROMANIA si MEXIC! Ionut "Jaguarul" a facut show, romanul a castigat toate probele

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.N.C.


EXATLON 12 februarie. Meci spectaculos intre ROMANIA si MEXIC! Ionut "Jaguarul" a facut show, romanul a castigat toate probele icon photo
 
Romania si Mexic s-au intalnit pentru a treia oara in competitia Exatlon 12 februarie. Razboinicii si Fantasticii s-au unit si au luptat pana ultima clipa, crezand in sansa lor. 
 
 
Ionut, poreclit "Jaguarul" de catre colegii Razboinici, a facut spectacol in meciul dintre Romania si Mexic. Romanul a castigat toate probele la care a participat, mexicanii nereusind sa tina pasul cu el.
 
 
Stefan si Larisa au adus si ei cate un punct echipei, insa efortul sportivilor nu a fost suficient pentru a obtine victoria. 
 
 
Desi scorul a fost unul detasat, romanii au luptat si au avut sansa de castig la fiecare proba, diferenta de performanta fiind una foarte mica. 
 
 
Echipa Mexicului a castigat competitia din editia EXATLON 12 februarie cu 10-5. 
 
 
 
 
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Otilia, Milla Jovovich pentru o zi, la “Bravo, ai stil! All Stars”! Reactia incredibila a lui Catalin Botezatuicon photo

Vedete

Otilia, Milla Jovovich pentru o zi, la “Bravo, ai stil! All Stars”! Reactia incredibila a lui Catalin Botezatu

Otilia capteaza atentia concurentelor, dar si a juratilor, astazi, la “Bravo, ai stil! All Stars” cu o tinuta indrazneata.

Titlu secțiune