Vedete

Exatlon 12 februarie: Momente cumplite pentru Alina! Confruntarea cu Macky i-a fost ”fatală”: ”Mă dor...Am simţit de când am vrut să alerg!”

Cea de-a treia confruntare a României cu Mexic a fost una foarte dificilă pentru Alina, întrucât s-a accidentat. După ce s-a întrecut cu Macky, aceasta a mărturisit că se simte rău.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: T.S.


Exatlon 12 februarie: Momente cumplite pentru Alina! Confruntarea cu Macky i-a fost ”fatală”: ”Mă dor...Am simţit de când am vrut să alerg!”icon photo
 
”Mă dor picioarele, myşchii. Am simţit de acolo, de când am început să alerg. Ambele mă dor.”, a mărturisit Alina, în timp ce o colegă o îndemna să se dea cu apă rece.
 
De cealaltă parte, însă, Macky s-a arătat extrem de încântată şi a mărturisit că un sfat dat de o colegă a ajutat-o să câştige.
”Am fost rapidă acum. Cred că m-a ajutat un sfat dat de Ana. A fost important să sar în piscină şi să aşez toate numerele şi să arunc bilele, întrucât mă antrenez cu nuci de cocos.”, a mărturisit Macky. 
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Otilia, Milla Jovovich pentru o zi, la “Bravo, ai stil! All Stars”! Reactia incredibila a lui Catalin Botezatuicon photo

Vedete

Otilia, Milla Jovovich pentru o zi, la “Bravo, ai stil! All Stars”! Reactia incredibila a lui Catalin Botezatu

Otilia capteaza atentia concurentelor, dar si a juratilor, astazi, la “Bravo, ai stil! All Stars” cu o tinuta indrazneata.

Titlu secțiune