Vedete

EXATLON 12 februarie. Vladimir Draghia, accidentare grava: "A inceput sa ma doara ieri, nu ma asteptam sa..."

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.N.C.


EXATLON 12 februarie. Vladimir Draghia, accidentare grava: "A inceput sa ma doara ieri, nu ma asteptam sa..."icon photo
 
Editia EXATLON 12 februarie este una plina de ghinion pentru Vladimir Draghia. Faimosul s-a accidentat si acum se resimte. 
 
"Bratul stang a inceput sa ma doara ieri, nu ma asteptam sa revina durerea astazi. Sper sa-mi revin cat mai repede", a spus Vladimir Draghia, in emisiunea de luni EXATLON 12 februarie. 
 
 
"Nu doar eu am facut asta, Vladimir a luptat si el. Ma bucur ca am adus cateva puncte. Imi pare rau ca Vladimir are probleme acum si sper sa-si revina cat mai repede", a declarat Belbita.
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Medicul de la Exatlon vorbeste despre problemele de sanatate ale concurentilor romani! “Ionut se accidenteaza mereu pentru ca este prea rapid! Corespondenta WOWbiz.ro din Republica Dominicana | EXCLUSIVicon photo

Vedete

Medicul de la Exatlon vorbeste despre problemele de sanatate ale concurentilor romani! “Ionut se accidenteaza mereu pentru ca este prea rapid! Corespondenta WOWbiz.ro din Republica Dominicana | EXCLUSIV

Intr-un interviu acordat in Republica Dominicana in exclusivitate pentru WOWbiz.ro, doctorul Arturo Ruiz Cotonel a dezvaluit secretele medicale ale competitorilor.

Titlu secțiune