Vedete

EXATLON 12 februarie. Vorbe grele la Exatlon Romania. Isi acuza colega de echipa ca se da accidentata: "Este o mincinoasa si o parvenita"

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.N.C.


EXATLON 12 februarie. Vorbe grele la Exatlon Romania. Isi acuza colega de echipa ca se da accidentata: "Este o mincinoasa si o parvenita"icon photo
 
In editia EXATLON 12 februarie s-au aruncat vorbe grele in echipa Razboinicilor. Radu spune despre Anca, care este accidentata la glezna de mai bine de doua saptamani, ca se preface si ca este o mincinoasa si o parvenita. 
 
 
"Este de o minciuna, este o mincinoasa si o parvenita. Asa ceva nu am pomenit. Ea joaca teatru, joaca un spectacol ce nu tine e competitie. Ea tot incearca sa spuna ca e accidentata, numai sa nu concureze. Este bine cunoscut caracterul ei. Ei nu mai vreau sa intru in conflict cu ea", a spus Radu in editia EXATLON 12 februarie. 
 
 
"Radu tot comenteaza si se plange din orice. El si Ionut. Radu transmite o energie negativa", s-a aparat Anca.
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Otilia, Milla Jovovich pentru o zi, la “Bravo, ai stil! All Stars”! Reactia incredibila a lui Catalin Botezatuicon photo

Vedete

Otilia, Milla Jovovich pentru o zi, la “Bravo, ai stil! All Stars”! Reactia incredibila a lui Catalin Botezatu

Otilia capteaza atentia concurentelor, dar si a juratilor, astazi, la “Bravo, ai stil! All Stars” cu o tinuta indrazneata.

Titlu secțiune