Vedete

Exatlon 13 februarie: Cum au reacţionat concurenţii după ce au fost învinşi de Mexic: ”E greu de digerat...”

Cea de-a treia confruntare a României cu Mexic a fost, din nou, o dezamăgire pentru concurenţii noştri, iar aceştia n-au ratat ocazia de a-şi striga oful.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: T.S.


Exatlon 13 februarie: Cum au reacţionat concurenţii după ce au fost învinşi de Mexic: ”E greu de digerat...”icon photo
 
Exatlon 13 februarie: Cătălin Cazacu s-a arătat extrem de dezamăgit, în timp ce Vladimir Drăghia s-a simţit inutil.
 
Exatlon 13 februarie: ”Greu de digerat o astfel de înfrângere, mai ales după ce vii după o perioadă în care ai senzaţia că te descurci. ”, a spus Cazacu, în timp ce Vladimir Drăghia s-a arătat dezamăgit de faptul că n-a luptat.
Exatlon 13 februarie: ”E foarte greu să priveşti, să nu poţi să faci nimic. A fost prima dată când am stat pe bară şi n-a fost deloc bine.”, a spus el.
 
Exatlon 13 februarie: De cealaltă parte, Larisa a apreciat calităţile concurenţilor din Mexic, însă a spus că dacă ar fi avut experienţa lor s-ar fi descurcat mai bine. 
Exatlon 13 februarie: ”Sunt foarte buni, sunt foarte rapizi, dar nu sunt de neînvins. Dacă aş fi fost de mai mult timp, eu cred că aş fi reuşit”, a spus Larisa. 
 
Exatlon 13 februarie: ”Am dat tot ce am putut, ne-am sincronizat. Am pierdut patru puncte la diferenţă de un cub. Ei sunt mai puternici datorită experienţei de patru luni.”, a spus Mariana.
Exatlon 13 februarie: ”Nu a fost numai ghinion, ci şi neatenţie, dar şi calităţile de rapiditate ale fetelor. Ale lor erau rapide, aveau experienţă, fetele noastre au rămas la mijloc.”, a spus Ionuţ.
 
 
Exatlon 13 februarie: ”Eu am sperat până în ultima clipă că vom câştiga. Nu voiam să pierd. Mă bucur că am adus puncte, dar sunt dezamăgit că nu am adus puncte. ”, a mai spus Ionuţ. 
 
Vedeţi discuţiile dintre concurenţi, în clipul de mai sus!

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Otilia, Milla Jovovich pentru o zi, la “Bravo, ai stil! All Stars”! Reactia incredibila a lui Catalin Botezatuicon photo

Vedete

Otilia, Milla Jovovich pentru o zi, la “Bravo, ai stil! All Stars”! Reactia incredibila a lui Catalin Botezatu

Otilia capteaza atentia concurentelor, dar si a juratilor, astazi, la “Bravo, ai stil! All Stars” cu o tinuta indrazneata.

Titlu secțiune