Vedete

EXATLON 13 februarie. Diana Belbita i-a facut marturisiri Larisei! Cele doua s-au retras in padure, departe de grup: "Imi pare rau ca..."

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.N.C.


EXATLON 13 februarie. Diana Belbita i-a facut marturisiri Larisei! Cele doua s-au retras in padure, departe de grup: "Imi pare rau ca..."icon photo
 
Diana Belbita se numara si ea printre accidentati, ambele echipe avand probleme grave de sanatate.
 
Luptatoarea Diana Belbita nu se lasa si i-a marturisit Larisei, intr-o discutie din padure, ca daca miza va fi una importanta este dispusa sa lupte alaturi de ei, in editia EXATLON 13 februarie. 
 
 
"Nu stiu, eu oricum nu reusesc sa-l misc. Adica nu mai e atat de rau ca ieri. Eu sper sa pot sa joc, daca este o miza importanta voi juca. Daca este pentru casa. Am venit aici sa jucam si hai sa ne asumam si sa jucam pana la capat ca pana la urma asta e jocul. Parca imi pare rau ca ea sa stea trei saptamani pe margine, sa piarda din antrenament si eu sa trag", a spus Diana Belbita, in emisiunea EXATLON 13 februarie.  
 
 
 
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Un site ortodox arunca bomba! “Nunta printului Harry cu Meghan Markle este nevalida”icon photo

Vedete

Un site ortodox arunca bomba! “Nunta printului Harry cu Meghan Markle este nevalida”

Considerata “nunta anului” cea a Printului Harry cu Meghan Markle a fost un eveniment grandios si emotionant. Un site ortodox sustine insa ca nunta religioasa nu este valida.

Titlu secțiune