Vedete

EXATLON 13 martie. Cine paraseste competitia Exatlon: "Merita sa iasa. Cu varf si indesat"

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.N.C.


EXATLON 13 martie. Cine paraseste competitia Exatlon: "Merita sa iasa. Cu varf si indesat"icon photo
 
Alex Moraru, Anca, tatal lui Stefan, mama Alinei si fratele lui Alex s-au intalnit, seara trecuta, intr-o editie inedita WOWbiz. Familia concurentilor, dar si fostii Razboinici si-au dat cu parerea legat de cine va parasi competitia, in aceasta seara, in editia EXATLON 14 martie. 
 
Alex Moraru - "Sincer imi pare foarte rau ca au ajuns in ipostaza asta. Eu chiar am incredere in echipa mea. Ei se sacrifica acolo. Presimt, cu toate ca nu ar merita. Cred ca Lupu va fi cel eliminat".
 
Anca - "Alina va iesi. Cred asta. Merita sa iasa, cu varf si indesat".
 
 
Tatal lui Stefan - "Cred ca Roxana va iesi, din pacate".
 
Frate Alex Nedelcu - "Chiar nu stiu. Vor ramane foarte putin. O sa-l sustin pe Alex si o sa spun Alina. Pot spune si Lupu, grupul decide in general". 
 
Mama Alina - "Eu cred ca sunt puternici, nu doar Alina. Eu cred ca Alina este cea mai puternica fata de la Razboinici. Sincer, nu vreau sa plece Alina, sa nu plece nimeni. Cred ca toti au gresit. Au partea lor de vina, chiar daca scoasa doar ea vinovata". 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Ce pensie de la stat are milionarul Cristian Tantareanu si ce face cu eaicon photo

Vedete

Ce pensie de la stat are milionarul Cristian Tantareanu si ce face cu ea

Cristian Tantareanu este un afacerist extrem de cunoscut, atat prin “Paradisul Verde”, cartierul de vile construit de el la Corbeanca, dar si prin extravagantele pe care le-a facut publice in ultimii ani.

Titlu secțiune