Vedete

Exatlon 19 februarie. Giani si Catalin Cazacu, un nou atac la adresa Ancai de la Razboinici: "Am urechiat-o putin. Eu nu ii permit..."

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.N.C.


Exatlon 19 februarie. Giani si Catalin Cazacu, un nou atac la adresa Ancai de la Razboinici: "Am urechiat-o putin. Eu nu ii permit..."icon photo
 
Giani Kirita si Catalin Cazacu au facut o serie de marturisiri in editia Exatlon 19 februarie. Giani sustine ca Anca este mult prea "mica" si ca din acest motiv a simtit nevoia sa o urecheze putin. 
 
"Am vazut ca a fost un schimb de replici intre Giani si Anca, nici eu nu am fost foarte atent la ce si-au zis. Stiu ca Anca i-a spus ceva lui Giani. Nu este un secret ca Giani este mai vocal", a spus Catalin Cazacu. 
 
 
"Anca, ea crede ca noi cei din echipa Faimosilor suntem ca aia ai ei. Noi avem prestanta, avem un nume in spate, eu nu permit nimic sa vorbeasca ceva la adresa mea. Am urechiat-o putin. Ea e prea mica sa vorbesc eu de Anca, serios", a mai spus Anca. 
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Ce pensie de la stat are milionarul Cristian Tantareanu si ce face cu eaicon photo

Vedete

Ce pensie de la stat are milionarul Cristian Tantareanu si ce face cu ea

Cristian Tantareanu este un afacerist extrem de cunoscut, atat prin “Paradisul Verde”, cartierul de vile construit de el la Corbeanca, dar si prin extravagantele pe care le-a facut publice in ultimii ani.

Titlu secțiune