Vedete

Exatlon 19 februarie. Tensiuni in tabara Razboinicilor! Mariana, Anca si Alina s-au revoltat

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.N.C.


Exatlon 19 februarie. Tensiuni in tabara Razboinicilor! Mariana, Anca si Alina s-au revoltaticon photo
 
In echipa Razboinicilor au existat mici tensiuni dupa ce au pierdut cursa pentru imunitate. Alex, noul concurent a cerut sa intre si in locul lui Stefan, dupa ce pierduse cursa lui. 
 
Mariana s-a revoltat si a sustinut ca strategia lor nu a fost bine facuta. 
 
"Eu consider ca Stefan este mult mai bun decat Alex, el trebuia sa mearga. In momentul in care faci o strategie trebuie sa te gandesti. Sa mai intre si din cei buni. Mai trebuie sa lasam si de la noi", a spus Mariana, in emisiunea Exatlon 19 februarie. 
 
 
Alina si Anca i-au dat dreptate Marianei, ele considera ca strategia nu trebuia modificata inainte de cursa. 
 
"Nu sunt de acord, ei au sanse egale sa intre in competitie si sa aduca puncte", a spus Ionut. 
 
"Strategia nu a fost buna pentru ca am pierdut. De cand am ajuns aici am tot stat pe bara. Am respectat decizia echipei si am zis sa fac ca ei. Azi m-am ambitionat si am vrut sa intru de doua ori. Eu n-am simtit energie pozitiva din partea echipei. Ii multumesc lui Stefan pentru incredere. Poate si el a avut zile proaste. Eu sunt cu capul sus si imi asum", a aparat Alex.
 
"Eu am vorbit despre incredere. Eu astazi nu aveam cum sa ii acord incredere. Nu am pierdut din cauza asta. Ei s-au miscat foarte bine la cercurile alea. Astazi au venit pur si simplu relaxati. In felicit, s-au miscat extraordinal", a spus Stefan, in editia Exatlon 19 februarie.
 
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Ce pensie de la stat are milionarul Cristian Tantareanu si ce face cu eaicon photo

Vedete

Ce pensie de la stat are milionarul Cristian Tantareanu si ce face cu ea

Cristian Tantareanu este un afacerist extrem de cunoscut, atat prin “Paradisul Verde”, cartierul de vile construit de el la Corbeanca, dar si prin extravagantele pe care le-a facut publice in ultimii ani.

Titlu secțiune