Vedete

Exatlon 23 aprilie. Furtuna puternica si cutremur in Republica Dominicana! Noapte de cosmar pentru Razboinici: "A plouat toata noaptea in cotet"

Faimosii au simtit cutremurul, Razboinicii au avut de furca din cauza furtunii puternice.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: R.L.


Exatlon 23 aprilie. Furtuna puternica si cutremur in Republica Dominicana! Noapte de cosmar pentru Razboinici: "A plouat toata noaptea in cotet"icon photo
Daca Faimosii s-au trezit spre dimineata din cauza cutremurului, pentru Razboinici a fost o noapte foarte grea. A fost o furtuna puternica in Republica Dominicana, pe plaja unde se afla cele doua echipe, iar in cotetul concurentilor din echipa albastra a plouat. 

 

"Am dormit greu si nasol. A plouat foarte tare si a plouat in cotet. A trebuit sa ma mut dintr-un loc intr-altul pentru ca a plouat in cotet", s-a plans Ionut, dimineata, la testimoniale.
 
Pe Stefan nu l-a afectat prea tare. "Chiar daca a plouat toata noaptea, noi suntem bine dispusi", a spus el. 
 
 
Geanina si Larisa s-au temut ca vin valurile peste ele in casa, iar pe Rusu l-a plouat toata noaptea.
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

O romanca a pus mana pe Statuia Libertatii! Urmeaza nunta anului din New Yorkicon photo

Vedete

O romanca a pus mana pe Statuia Libertatii! Urmeaza nunta anului din New York

Iasmina, romanca ce va pune mana pe Statuia Libertatii peste doar cateva saptamani, este o tinerica, frumoasa foc, din Timisoara care se pregateste acum pentru emotii cum nu a mai avut pana acum. Nici nu ar putea fi altfel, avand in vedere ca ea urmeaza sa fie personajul principal al nuntii anului din New York.

Titlu secțiune