Vedete

EXATLON 23 aprilie. Ionut si Geanina, schimb de replici rautacioase: "Te bagi in seama cand vorbesc baietii"- "De ziua ta o sa-ti fac cadou Gramatica Limbii Romane"

Ionut si Geanina s-au luat la cearta dupa o proba hotarata la foto finis. Jaguarul a pierdut un pariu cu Faimosii si a facut flotari, apoi s-a incins atmosfera.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: R.L.


EXATLON 23 aprilie. Ionut si Geanina, schimb de replici rautacioase: "Te bagi in seama cand vorbesc baietii"- "De ziua ta o sa-ti fac cadou Gramatica Limbii Romane"icon photo

 

Giani nu s-a putut abtine si s-a luat de Ionut. "Sacalule, ia mai baga 20 de flotari, ca prea te-ai uitat urat". "Lasa, Giani, ca o sa rad eu", a promis el. "Cand, ma? Cand?", a vrut sa stie Giani Kirita. "De acasa, vazand finala la televizor", a intervenit imediat Geanina.

Ionut: De ce te bagi tu? Vorbeam cu baietii

Geanina: Ionut, nu conteaza doar punctele, ci si caracterul.

Ionut: Nu te baga cand vorbesc eu cu baietii

Geanina: Suntem o echipa!

Ionut: Vorbesc cu Giani. Se baga Roxana cand discutam noi? Eu vorbeam cu Giani! Aici se vede caracterul, te bagi in discutii cu baietii.

Geanina: Roxana e Roxana, eu suntGeanina. O sa-ti fac cadou de ziua ta Gramatica Limbii Romane.

Ionut: Nu am nevoie! Imi face sotia mea cadou.

Ionut s-a plans mai tarziu in fata colegilor de echipa: "Auzi ce mi-a zis ea mie. Ca poate ma uit la televizor acasa la finala. Pai eu am, ma, la cine sa ma duc acasa. Ea are la cine?".

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

O romanca a pus mana pe Statuia Libertatii! Urmeaza nunta anului din New Yorkicon photo

Vedete

O romanca a pus mana pe Statuia Libertatii! Urmeaza nunta anului din New York

Iasmina, romanca ce va pune mana pe Statuia Libertatii peste doar cateva saptamani, este o tinerica, frumoasa foc, din Timisoara care se pregateste acum pentru emotii cum nu a mai avut pana acum. Nici nu ar putea fi altfel, avand in vedere ca ea urmeaza sa fie personajul principal al nuntii anului din New York.

Titlu secțiune