Vedete

EXATLON 24 aprilie. Declaratiile lui Giani Kirita care arunca totul in aer: "Nu ma gandesc la finala! O sa vreau sa plec acasa cand..."

Giani Kirita a fost intrebat de Cosmin Cernat daca se gandeste la finala si ce anume il ajuta sa se motiveze ca sa mearga mai departe in fiecare zi.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: R.L.


EXATLON 24 aprilie. Declaratiile lui Giani Kirita care arunca totul in aer: "Nu ma gandesc la finala! O sa vreau sa plec acasa cand..."icon photo

Atat Catalin Cazacu cat si Giani Kirita au spus ca nu se gandesc la marele premiu pus in joc, de 100.000 de euro. "Stiu ca nu depinde de mine sa ajung in finala", a spus Cazacu.

 

"Nu ma gandesc la finala. Ne vom gandi abia atunci cand vom fi mai putini. Nu depinde de noi, depinde de public. Am plecat impreuna la un drum. Armonia din echipa ma motiveaza cel mai mult. Cand oamenii sunt incorenti, o sa ridic mana si o sa spun ca vreau sa plec acasa", a declarat si Giani Kirita. 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Medicul de la Exatlon vorbeste despre problemele de sanatate ale concurentilor romani! “Ionut se accidenteaza mereu pentru ca este prea rapid! Corespondenta WOWbiz.ro din Republica Dominicana | EXCLUSIVicon photo

Vedete

Medicul de la Exatlon vorbeste despre problemele de sanatate ale concurentilor romani! “Ionut se accidenteaza mereu pentru ca este prea rapid! Corespondenta WOWbiz.ro din Republica Dominicana | EXCLUSIV

Intr-un interviu acordat in Republica Dominicana in exclusivitate pentru WOWbiz.ro, doctorul Arturo Ruiz Cotonel a dezvaluit secretele medicale ale competitorilor.

Titlu secțiune