Vedete

Exatlon 25 aprilie. De ce nu vrea Catalin Cazacu sa se intoarca in Romania: "Uitasem ce-i acasa. Uitasem ce ma asteapta"

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


Exatlon 25 aprilie. De ce nu vrea Catalin Cazacu sa se intoarca in Romania: "Uitasem ce-i acasa. Uitasem ce ma asteapta"icon photo

Catalin Cazacu se afla pe lista celor 3 nominalizati pentru eliminare. Desi inca nu a aflat decizia publicului, Catalin Cazacu se pregateste psihic pentru situatia in care va trebui sa isi ia ramas bun de la joc.
Despre Exatlon, sportivul  a recunoscut ca...provoaca dependenta. 

 "Adevarul e ca acest joc iti da dependenta. Uitasem ce-i acasa. Uitasem ce ma asteapta acasa. M-am rupt de tot. Imi facusem universul atat de tare aici, uitasem ca mai am un copil, ca mi-au inceput cursele, uitasem. Zici ca gata, ma nascusem sa stau aici. O parte din mine isi doreste foarte tare sa ramana, dar trebuie sa fiu pregatit. Te obisnuiesti. La inceput ziceam ca nu o sa rezistam. Dar surpriza...", a spus el.
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

O punga, doi saci, o parka… tinuta care starneste controverse printre concurentele de la "Bravo, ai stil! All Stars"icon photo

Vedete

O punga, doi saci, o parka… tinuta care starneste controverse printre concurentele de la "Bravo, ai stil! All Stars"

O tinuta alcatuita dintr-o punga, doi saci, o parka (tip de haina, jacheta, cu gluga – n.r.), accesorizata cu un “cercel” de la articole de pescuit, starneste controverse printre concurente, in platoul “Bravo, ai stil! All Stars”.

Titlu secțiune