Vedete

EXATLON 6 februarie. Anca Surdu, pentru prima data in lacrimi la Exatlon Romania! Giani Kirita o acuza de esecul echipei: "Din cauza perversitatii am ajuns unde am ajuns"

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.N.C.


EXATLON 6 februarie. Anca Surdu, pentru prima data in lacrimi la Exatlon Romania! Giani Kirita o acuza de esecul echipei: "Din cauza perversitatii am ajuns unde am ajuns"icon photo
Zile de cosmar la Exatlon Romania. In urma nominalizarilor de luni seara, in echipa Faimosilor s-a dezlantuit iadul. Anca Surdu si Diana Bulimar au decis sa o voteze la nominalizari pe Claudia Pavel, alias Cream, in timp ce echipa a discutat sa fie nominalizat Ion Oncescu. 
 
Dupa ce echipa Faimosilor a pierdut casa pentru 4 zile, Giani Kirita le-a acuzat pe cele doua de acest esec. 
 
"Bai, vedeti cum eram? Uite cum eram? Uite ca ati facut din echipa asta, amandoua. Uite cum eram si ce am ajuns din cauza voastra. Cum ati facut-o voi cu perversitatea voastra", a strigat Giani dupa ce a vazut ca echipa lui a pierdut casa timp de 4 zile.  
 
"Nu sunt ele de vina. Nu e vina lor. Nu am pierdut din vina lor. Nu sunt ele de vina. Toti sunt. Toti am tras cat am putut", a sarit Ion Oncescu in apararea fetelor. 
 
"Taci, ma, din gura! Taci, ma, Ioane. Da, bine, ma Ioane, ok! Ce vrei, sa-ti fac statuie sau ce?", s-a impus Ion Oncescu. 
 
 
"Nu sunt niciun "ma", noi nu am pierdut din cauza lor acum. Nu taci "ma" din gura. Ion si punct, nu "ma". Am cerut eu statuie? Am zis fara "ma". Nu te uita asa la mine ca nu ma impresionezi", a urlat Giani Kirita. 
 
"Tensiunile continua in echipa din cauza unora. S-au aruncat vorbe grele. Au ranit echipa. Este un minus pentru noi. Echipa s-a impartit in trei grupulete", a spus Giani. 
 
"Sa ne linistim putin. E normal sa si pierdem. Nu este un capat de lume. Ne facem rau daca ne apucam sa ne certam. Este normal sa pierdem. E normal sa fim si tristi. E pacat sa ajungem sa ne vorbim urat. Sunt sigur ca exista care de impacare, cine este certat. Nu e atat de rau pe cat pare. Mesajul meu pentru echipa este: cumpatare", a spus Vladimir. 
 
 
"Imi pare rau ca nu am castigat astazi pentru echipa. Am incercat sa ma detasez de ceea ce s-a intamplat el. Am venit montata sa castig. Comunicarea poate rezolva multe probleme. Eu sunt o persoana care vrea sa spuna ce are de zis. Chiar sunt mandra de echipa si imi pare rau ca nu am punctat astazi", a spus Anca Surdu. 
 
"Se vede foarte bine. Am castigat pana acum pentru ca am fost o echipa. Am primit si esecul mult mai bine. Echipa aia a murit aseara. Acum ni se vad slabiciunile si este mult mai usor sa fim invinsi. Giani are tot respectul meu pentru ce a facut acum. Fiecare are defectele lui. Vorbele se spun la nervi. Sper sa gasim rezolvare la ce s-a intamplat aseara", a spus Catalin Cazacu. 
 
"Cred ca infrangerea asta a fost un dus rece pentru noi si de maine avem nevoie de o schimbare", a spus Diana Belbita. 
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Salam, proces cu autoritatile pentru nunta fiicei minore! Betty vrea la altar, dar a ajuns la tribunal! Se pare ca tanara este gravida EXCLUSIVicon photo

Vedete

Salam, proces cu autoritatile pentru nunta fiicei minore! Betty vrea la altar, dar a ajuns la tribunal! Se pare ca tanara este gravida EXCLUSIV

Betty Stoian, fiica lui Florin Salam, l-a dat in judecata pe iubitul ei, Catalin Visansescu si Primaria Sectorului 3. Numele manelistului apare si el in proces.

Titlu secțiune