Vedete

EXATLON 6 februarie. Faimosii au dat cartile pe fata: "Acum da-o naibii, decat sa stea Catalin cu gagica aici, mai bine sta un luptator"

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.N.C.


EXATLON 6 februarie. Faimosii au dat cartile pe fata: "Acum da-o naibii, decat sa stea Catalin cu gagica aici, mai bine sta un luptator"icon photo
 
Echipa Faimosilor a inceput sa fie deranjata de relatia mai apropiata dintre Catalin Cazacu si Claudia, alias Cream. 
 
Chiar daca cei doi nu au recunoscut ca ar exista o atractie intre ei, colegii par sa fi observat o anumita chimie. 
 
 
"Partea cu faptul ca ea e plecata non stop. Acum da-o naibii, decat sa stea Catalin cu gagica aici, mai bine sta un luptator", a spus Ion Oncescu. 
 
"Am inceput sa am o discutie cu Catalin, el a incercat sa ma convinga sa nu o nominalizez pe Claudia", a spus Vladimir.
 
 
"Eu i-am zis si lui Cazacu ca o sa o votez pe Claudia. Chiar daca este o fata ok, de grup. Este mai slaba. Nu putem slabi echipa", a spus Giani. 
 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Raluca Badulescu, la "Bravo, ai stil! All Stars", satula de mimicile plangacioase ale Iulianei: “Ce inseamna "lesinatura" asta pe care ne-o prezinti?”icon photo

Vedete

Raluca Badulescu, la "Bravo, ai stil! All Stars", satula de mimicile plangacioase ale Iulianei: “Ce inseamna "lesinatura" asta pe care ne-o prezinti?”

Iuliana este concurenta care reuseste astazi, prin atitudinea pe care o manifesta in competitie, sa exaspereze juratii de la "Bravo, ai stil! All Stars"

Titlu secțiune