Vedete

Exatlon schimba vieti! A trait 23 de zile consecutive in "cotet", a avut o revelatie si s-a imbogatit! El e castigatorul Exatlon Brazilia! | DEZVALUIRI

Patinatorul Marcel Sturmer este primul castigator al competitiei Exatlon Brazilia si a transmis un mesaj incredibil pentru concurentii ce vin dupa el.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Radu Constantin


Exatlon schimba vieti! A trait 23 de zile consecutive in "cotet", a avut o revelatie si s-a imbogatit! El e castigatorul Exatlon Brazilia! | DEZVALUIRIicon photo

La finalul lunii decembrie, fostul campion la patinaj Marcel Sturmer a fost declarat castigator al celui mai dur show de televiziune din lume, in varianta braziliana: Exatlon. La 32 de ani, Marcel a castigat marele premiu pus la bataie de organizatori si s-a intors acasa victorios dupa 3 luni petrecute in jungla din Republica Dominicana.

Sturmer a povestit ca Exatlon a insemnat pentru el cea mai mare incercare a vietii iar zilele petrecute in constructia de lemn numita „cotet”, fara hrana si conditii elementare de viata, il vor urmari toata viata.

Citeste continuarea pe stirilekanald.ro!

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Cum a disparut Andrei Gheorghe din casa, la doua dimineata: „Vin politistii si ne intreaba ce mai facem, ce mai e nou...”icon photo

Vedete

Cum a disparut Andrei Gheorghe din casa, la doua dimineata: „Vin politistii si ne intreaba ce mai facem, ce mai e nou...”

La un moment dat, s-a aflat cum a disparut Andrei Gheorghe noptile, pentru a se plimba cu masina sau pentru a se intalni cu un prieten.

Titlu secțiune