Biz

EXCLUSIV | Copiii lui Borcea, in lacrimi la penitenciarul Jilava, de ziua tatalui! Gardienii i-au trimis acasa cu tot cu tort si prajituri! Nu au acceptat nimic din darurile pe care mostenitorii dinamovistului le-au adus in arest!

Zi trista si pentru Cristi Borcea, si pentru copiii acestuia.
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 18 ian 2016

Cristi si Mihaela Borcea au impreuna 3 copii, pe Patrick si gemenii Melissa si Angelo (fotografia este facuta cu vreo 10 ani in urma)Cei trei copii pe care Cristi si Mihaela Borcea i-au avut in timpul mariajului lor de peste 20 de ani au vrut sa faca, ieri, un gest frumos. Au mers impreuna la Penitenciarul Jilava, acolo unde tatal lor se afla incarcerat. Si cum era ziua de nastere a fostului patron dinamovist, Cristi implinind ieri 46 de ani, copiii, Patrick, Melissa si Angelo au vrut sa ii fac o bucurie. I-au adus cadouri, tort si dulciurile lui preferate.
Patrick este fiul cel mare al lui Cristi BorceaDe la entuziasm la lacrimi nu a fost, insa, decat un pas! Pentru ca gardienii au fost de neinduplecat si nu au acceptat nimic din partea familiei. Ca atare, cu ochii plansi, cei trei copii s-au vazut nevoiti sa isi ia acasa torturile si dulciurile si sa plece, abatuti, de la poarta puscariei, fara macar sa aiba sansa sa isi poata pupa parintele de ziua lui, asa cum ar fi visat...

print
Stiripesurse.ro
Ninsoarea face primele victime! Peste 250 de accidente au avut loc pe sosele
Ninsoarea face primele victime! Peste 250 de accidente au avut loc pe sosele
X