Biz

EXCLUSIV! Bomba in showbiz! Robert Turcescu se casatoreste!

Robert Turcescu traieste o perioada incerta si tulbure din punct de vedere profesional, dupa ce a renuntat la talk show-ul pe care il prezenta la B1 TV.
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 28 sep 2014

Acesta a marturisit ca a fost ofiter sub acoperire, declaratie care a aruncat in aer peisajul media din Romania. Ei bine, in ciuda parerii generale, din punct de vedere emotional, protagonistul nostru sta pe roze. Iubeste si este iubit, dupa cum ne-a declarat astazi, in fata casei sale.

Reporterii WOWbiz.ro l-au surprins pe indragitul jurnalist cand cobora din masina personala, insotit de frumoasa lui partenera de viata. Abia acum vine insa surpriza!Ea este viitoarea doamna Turcescu

Cea care-i sta alaturi reputatului Robert Turcescu a capatat un statut deosebit. In curand, frumoasa satena va fi doamna Turcescu.

Fostul realizator tv ne-a marturisit ca iubeste si ca isi doreste un copil, iar cand a fost intrebat de casatorie, ne-a raspuns cu un zambet plin de inteles. "Ca orice om care iubeste si este iubit, imi doresc un copil, dar mai multe nu va spun pentru ca intotdeauna am fost discret in ceea ce priveste viata mea de familie", a declarat Robert Turcescu pentru WOWbiz.ro.

print
Stiripesurse.ro
Lovitura din partea Guvernului pentru romanii care pleaca sa munceasca in strainatate
Lovitura din partea Guvernului pentru romanii care pleaca sa munceasca in strainatate
X