Biz

EXCLUSIV | Cat platesc vedetele iarna, pentru incalzirea locuintei. Credeai ca VIP-urile sunt lipsite de griji?

Temperaturile siberiene care au pus stapanire pe Romania la inceputul acestui an, au bagat spaima in romani si i-au facut sa tremure la propriu. De frig, dar si de teama sumelor care le vor avea de platit pentru incalzirea locuintei.
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 30 ian 2016

Luna trecuta, Alina Laufer a platit 1.400 de lei pentru incalzirea casei saleDesi se bucura de un statut aparte, umbla imbracate ca din reviste si conduc masini de fite, vedetele noastre sunt si ele speriate de facturile la gaze despre care se spune ca vor fi triple fata de o luna normala.

Cristina Cioran a platit luna trecuta 700 de lei pentru gazele consumate

Mutata de cativa ani in zona Snagov, Cristina Cioran se declara multumita de confortul casei in care locuieste. Daca vara vedeta TV se lafaie stand la plaja, pe veranda casei sale, iarna incalzirea casei ii scoate peri albi. „Stau intr-o casa cu etaj si cinci camere. Suprafata care trebuie incalzita este destul de mare, iar daca in decembrie am platit 700 de lei la gaze, in ianuarie nici nu vreau sa ma gandesc cat imi va veni factura. A fost ger mare la inceputul acestui an”, ne-a declarat Cristina Cioran.

Desi este o singura persoana, DJ Wanda plateste la intretinere cat o familie cu 3-4 membriDJ Wanda sta intr-un bloc cochet amplasat intr-un complex rezidential din zona de nord a Capitalei. Lume buna, lux si opulenta, dar si plata pe masura pretentiilor locatarilor zonei. „Eu sunt plecata mai tot timpul, asa ca teoretic nu prea consum nici caldura, nici apa. Cand va raspund la intrebari ma aflu in Frankfurt, iar saptamana viitoare o sa merg la Milano si dupa, la Madrid. Cam asa e viata mea, trece si iarna asta. Avand in vedere insa ca stau intr-o zona rezidentiala, costurile mele sunt altele. Deci chiar si asa, fiind stafie, tot platesc 600 lei la intretinere pe luna”, ne-a spus DJ Wanda.

Alina Laufer regleaza centrala la o temperatura optimaIn cazul Alinei Laufer situatia se complica si mai mult, afaceristei venindu-i de plata inca de luna trecuta suma enorme pentru gazele consumate. „Luna trecuta, in decembrie, am avut factura de 1.400 lei, iar pentru ianuarie estimez ca o sa platim aproape dublu. Avem casa mare cu trei etaje, living enorm si garaj. Incalzim peste tot pentru ca avem si fetita si ne place sa ne simtim confortabil in casa noastra”, ne-a declarat Alina Laufer.

Prigoana locuieste intr-o vila imensa, cheltuielile de intretinere fiind suportate de fiii saiCat despre Silviu Prigoana, afaceristul se poate considera un fericit. Desi are o ditamai vila in sectorul 2, cu living, camere cu bai si consum pe masura, lui Prigoana nici ca-i pasa cum va arata factura lunii ianuarie. „Nu e casa mea! E casa copiilor si nu platesc eu, ci ei! Sincer, niciodata nu am stiut cat platesc pentru incalzire, respectiv gaze. Si inainte se ocupa administratorul meu de aceste probleme”, ne-a spus Silviu Prigoana.

print
Stiripesurse.ro
Batranelul din Neamt, care mergea 10 km pe jos in fiecare zi dupa paine, a murit lovit de o masina! Ce soarta CRUDA! Cum s-a intamplat nenorocirea!
Batranelul din Neamt, care mergea 10 km pe jos in fiecare zi dupa paine, a murit lovit de o masina! Ce soarta CRUDA! Cum s-a intamplat nenorocirea!
X