Vedete

EXCLUSIV | Ce contract banos a semnat de Bianca in urma cu putin timp! Roscata a devenit liderul absolut al vedetelor feminine, la capitolul incasari facute din imagine! Intra sa vezi cati euro poate sa castige!

Bianca Dragusanu si-a prelungit, recent, contractul pe care il are de cinci ani cu o clinica stomatologica de lux din Timisoara. Vedeta va incasa 15.000 de euro, bani care se adauga altora, la fel de multi, din intelegeri de publicitate.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Cornelia Ionescu


EXCLUSIV | Ce contract banos a semnat de Bianca in urma cu putin timp! Roscata a devenit liderul absolut al vedetelor feminine, la capitolul incasari facute din imagine! Intra sa vezi cati euro poate sa castige!icon photo
Desi nu mai apare pe micul ecran, decat foarte rar, Bianca Dragusanu ramane regina incontestabila a reclamelor pe sume foarte mari.

In urma cu putin timp, Bianca s-a deplasat la Timisoara pentru a semna un contract care sa ii mareasca simtitor conturile de banca. “De mai bine de cinci ani, roscata este imaginea unei clinicii stomatologice de fite din orasul de pe Bega! Vedeta castiga pana acum 10.000 de euro pe an, iar poza ei cu un zambet larg si frumos trona la intrarea in cladire. Multumiti de incasarile facute cu ajutorul divei, sefii spitalului banatean au decis sa prelungeasca intelegerea cu Dragusanca pe alti cinci ani, insa, de data aceasta, vedeta a cerut o suma si mai mare, de 15.000 de euro! Cele doua parti s-au inteles, au batut palma si, acum, toata lumea este multumita”, au dezvaluit persoane din preajma frumoasei femei.

EXCLUSIV | Ce contract banos a semnat de Bianca in urma cu putin timp! Roscata a devenit liderul absolut al vedetelor feminine, la capitolul incasari facute din imagine! Intra sa vezi cati euro poate sa castige!
Bianca adauga acesti “banisori” la altii pe care ii incaseaza anual. Astfel, ea se poate lauda ca primeste de la un salon de bronzat 5000 de euro, de la o firma de extensii ia in jur de 6000 de euro, in timp ce, din sedintele foto pe care le face in calitate de  imaginea de la o casa de moda, mai incaseaza inca 5000 de euro!!!

Titlu secțiune

Știrile WOW


Imagini socante cu prima victima a Magdalenei Serban, de la statia de metrou Costin Georgian! Femeia s-a zbatut si a reusit sa scape

...

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune