Biz

Video Exclusiv | Cum arata Cristina Cioran in costum de baie! Frumoasa actrita s-a dezbracat la o piscina si s-a lasat filmata! "Fac scufundari fara tub de oxigen"

Entuziasmati de vremea frumoasa de afara si primele semne ale sosirii primaverii, ieri, i-am lansat o provocare actritei Cristina Cioran invitand-o la piscina.
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 26 feb 2016

Anul trecut, actrita acceptase in premiera propunere de a participa la un show televizat, filmat in salbaticie, sederea actorilor in mijlocul naturii, departe de casa si lux lungindu-se pe o perioada de trei luni. Cristina Cioran a ales sa imbrace un costum intregInitiativa noastra se pozitiona astfel la polul opus fata de ceea ce indurase si traise Cristina Cioran, anul trecut, noi invitand-o la o zi de rasfat! Fara sa strambe din nas sau sa-si caute scuze, artista a spus “Da” invitatiei la piscina, marturisindu-ne ca acesta este primul sau pictorial in costum de baie. Cristina Cioran a optat pentru un costum intreg care ii scotea linia taliei in evidenta si ii sustinea perfect bustul natural si foarte generos. Cristina Cioran se simte in largul ei in bazinul de inotParul era desfacut si cadea liber pe spate, iar chipul actritei era curat si lipsit de fard. O ipostaza in care rar ti-e dat sa surprinzi o vedeta, cu sau fara voia ei. Pana sa inceapa sa pozeze, Cristina Cioran a vrut sa faca cateva bazine, de incalzire, demonstrandu-ne ca stapaneste aproape toate stilurile de inot. “Sunt nascuta si crescuta la Constanta, iubesc apa si sunt innebunita dupa inot. In vacante imbrac costumul de neopren si fac scufundari cu apnee, fara tub de oxigen. Ma scufund si explorez mediul acvatic cu o singura gura de aer”, ne-a declarat Cristina Cioran, amuzata de uimirea noastra.Sedinta foto a avut loc la centrul SPA si piscina unui hotel de lux din Capitala

print
Stiripesurse.ro
Caz socant in Baia Mare. Ginecologul i-a implantat un CIP in vagin ca sa poata fi urmarita de iubit!
Caz socant in Baia Mare. Ginecologul i-a implantat un CIP in vagin ca sa poata fi urmarita de iubit!
X