Vedete

EXCLUSIV | Decizia luata cu ochii in lacrimi de Alina Vidican! Blondina s-a hotarat cat va sta in America, dupa ce a fost de acord sa divorteze de fostul sef de la Dinamo!

In urma cu cateva zile, Alina Vidican a plecat in America, pentru a-si linge ranile. Acolo, blondina va sta pe toata perioada divortului de fostul sef de la Dinamo, alaturi de cei doi copii ai sai, care, in acest moment, sunt cele mai importante persoane din viata ei.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: C.I.


EXCLUSIV | Decizia luata cu ochii in lacrimi de Alina Vidican! Blondina s-a hotarat cat va sta in America, dupa ce a fost de acord sa divorteze de fostul sef de la Dinamo!icon photo
Dupa ce a incercat din rasputeri sa isi salveze casnicia, saptamana trecuta, Alina Vidican a cedat si a ajuns, in sfarsit, la un acord de separe cu barbatul sau, aflat in inchisoarea de la Jilava.

Surse din preajma blondinei sustin ca, la ultima ei vizita la puscarie, femeia a convenit cu fostul sef al “cainilor rosii” in ce conditii sa se separe de el. “Alina are 30 de ani si doi copii, insa nu totul se sfarseste cu un singur om. Asa a considerat ca este mai bine, sa renunte la sotul sau si sa divorteze, cat inca mai au o relatie civilizata. A inteles ca nu mai poate repara nimic in casnicie, desi ar fi vrut”, au dezvaluit persoane apropiate lui Vidican.

EXCLUSIV | Decizia luata cu ochii in lacrimi de Alina Vidican! Blondina s-a hotarat cat va sta in America, dupa ce a fost de acord sa divorteze de fostul sef de la Dinamo!
Mai mult, dupa ce s-a inteles cu partenerul ei, Alina a decis sa il ia pe baiatelul de trei ani, George, si pe fetita de noua luni, Gloria, si sa plece cu ei in SUA, pentru a evita orice scandaluri publice.

“Alina s-a dus sa locuiasca o perioada in casa din Miami, acolo unde, sustine ea, s-a simtit fericita alaturi de barbatul sau. Acum, vrea sa stea acolo doar pe perioada in care va avea loc procesul legal de separare si atat. In momentul in care va semna actele de divort, va reveni in Romania, dar va si pleca definitiv din apartamentul american. Probabil, ea se va duce la Timisoara si, in schimb, va primi o suma consistenta de bani de la partenerul de viata, in plus, acesta, cu siguranta, va avea grija si de juniorii lui, asa cum o face si cu ceilalti mostenitori din relatiile anterioare”, au spus prietenele blondinei.

Titlu secțiune

Știrile WOW


Imagini socante cu prima victima a Magdalenei Serban, de la statia de metrou Costin Georgian! Femeia s-a zbatut si a reusit sa scape

...

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune