Vedete

EXCLUSIV | Declaratii socante ale fostului sot al Danei Savuica! Nimic din ce stiai nu mai conteaza! “Mai bine divortam acum opt ani!”

Fostul sot al Danei Savuica sustine ca el a fost cel care a plecat de acasa dupa separarea de vedeta, insa ea este cea care si-a dorit in proportie mai mare divortul! De aceea, regreta ca nu a renuntat la mariaj, in urma cu cativa ani, cand ei au mai stat despartiti o perioada. “Poate ar fost mai bine…”!

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Cornelia Ionescu


EXCLUSIV | Declaratii socante ale fostului sot al Danei Savuica! Nimic din ce stiai nu mai conteaza! “Mai bine divortam acum opt ani!”icon photo
Razvan Stanciu a fost cel care a recunoscut public ca el si Dana Savuica au pus capat casniciei in decembrie, dupa 25 de ani de iubire. Barbatul a vorbit cu sinceritate despre faptul ca el si vedeta nu mai locuiesc in aceeasi casa, iar, acum, nu mai sunt nici macar prieteni.

Daca pana acum, toata lumea a sustinut ca Dana a fost prima care si-a luat bagajul si s-a mutat in alta parte, ei bine, Razvan a declarat, in exclusivitate pentru WOWbiz.ro, ca lucrurile nu au stat deloc asa…dimpotriva! “Eu am fost cel care a plecat de acasa!!! Insa, e adevarat Dana a fost cea care si-a dorit intr-o proportie covarsitoare sa divorteze! Atunci, am acceptat situatia si am inteles ca nu mai puteam sa schimbam nimic unul la celalalt incat sa mai ramanem impreuna. Suntem doua caractere tari si, probabil, nu ne mai ascultam suficient sau nu ne mai acceptam asa cum suntem acum”, a spus fostul sot al lui Savuica pentru WOWbiz.ro.

EXCLUSIV | Declaratii socante ale fostului sot al Danei Savuica! Nimic din ce stiai nu mai conteaza! “Mai bine divortam acum opt ani!”
Razvan Stanciu a fost totusi zgarcit in a dezvalui motivele reale ale divortului, insa nu s-a ferit sa vorbeasca despre o alta perioada tulbure din viata lui si a Danei, atunci cand, au mai fost la un pas de renunta la casnicie.

“E adevarat ca am mai avut o cumpana in trecut, acum opt ani, si, poate, acum daca ma gandesc mai bine unde s-a ajuns, ar fi fost mai bine sa ne fi despartit atunci! Fetita noastra insa era mai mica, iar in viata trebuie sa faci si niste compromisuri. In plus, a existat si foarte multa iubire intre noi si am trecut peste toate. Ne-am dorit o relatie si am incercat sa fim fericiti atata timp cat am fost impreuna”, a conchis Razvan pentru WOWbiz.ro!

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Va mai amintiti de “agresorul cu ac” din tramvaiul 41? Crima de la metrou a creat acum o isterie asemanatoare printre calatori! Ce s-a intamplat cu barbatul?icon photo

Stiri

Va mai amintiti de “agresorul cu ac” din tramvaiul 41? Crima de la metrou a creat acum o isterie asemanatoare printre calatori! Ce s-a intamplat cu barbatul?

Crima de la metrou i-a panicat pe bucuresteni! Nu este prima data cand mijloacele de transport in comun devin periculoase din cauza unor persoane cu probleme.

Titlu secțiune