Stiri

EXCLUSIV! Dinu Patriciu isi vinde toate avioanele. Omul de afaceri cere 6.5 milioane de dolari pe o aeronava pe care a platit 12 milioane de dolari!

Vestile despre problemele financiare ale magnatului prind din ce in ce mai mult contur. Pentru a face rost de bani ca sa-si plateasca datoriile pe care le are la banci, Dinu Patriciu (62 de ani) isi vinde flota aeriana. Toate cele trei avioane ale omului de afaceri sunt scoase la vanzare pe un site international.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Pe 10 septembrie 2012, Eurojet, firma detinuta de Dinu Patricu, a scos la vanzare, pe un site de profil, toate avioanele companiei, trei la numar.

Asa arata in interior avionul Cessna XLS, avion pe care Dinu Patriciu vrea 6.5 milioane de dolariPentru modelul Cessna Citation XLS, avion pe care Dinu Patriciu a platit, in vara anului 2010, 12 milioane de dolari, cere 6.5 milioane de dolari, pretul nefiind negociabil.

Bombardier, avionul preferat al lui Dinu PatriciuAvionul de suflet al omului de afaceri, Bombardier Challenger 604, achizitionat tot cu 12 milioane de dolari, este si el "pe taraba", insa sunt asteptate oferte, nefiind afisat un pret fix.

Cessna Excel, cel mai ieftin avion al flotei lui PatriciuCel de-al treilea avion al Eurojet, Cessna Citation Excel, este si el listat la rubrica "vanzari avioane", nici aceasta aeronava neavand un pret fix.

Anunt vanzare avion Dinu Patriciu"Toate cele trei avioane au fost scoase la vanzare pe un site international, insa n-a venit nici o oferta. Acum, doar Cessna XLS este listat acolo. Pentru celelalte doua se asteapta oferte. Cel de-al patrulea avion pe care il avea Dinu Patriciu a fost cumparat de o companie din Franta", ne-a marturisit un angajat al Eurojet.

Omul de afaceri Dinu Patriciu se afla in continuare internat in clinica Niguarda din Milano, acolo unde a suferit o operatie de transplat de ficat.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Otilia, Milla Jovovich pentru o zi, la “Bravo, ai stil! All Stars”! Reactia incredibila a lui Catalin Botezatuicon photo

Vedete

Otilia, Milla Jovovich pentru o zi, la “Bravo, ai stil! All Stars”! Reactia incredibila a lui Catalin Botezatu

Otilia capteaza atentia concurentelor, dar si a juratilor, astazi, la “Bravo, ai stil! All Stars” cu o tinuta indrazneata.

Titlu secțiune