Vedete

EXCLUSIV! Doinita Oancea vorbeste in premiera despre momentul cumplit in care a fost batuta pe strada! " Am primit un pumn in ureche, de nu m-am mai ridicat de jos! De suparare, am vrut sa imi iau un pistol"

Doinita Oancea s-a decis sa dezvaluie, in premiera, cum a fost agresata de doi indivizi pe strada. “Am luat in pumn in ureche si am ramas acolo lata. Nimeni nu a vrut sa ma apere”, a spus indragita actrita de telenovele, care, imediat dupa bataie, a fost tentata sa isi cumpere pistol!

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Cornelia Ionescu


EXCLUSIV! Doinita Oancea vorbeste in premiera despre momentul cumplit in care a fost batuta pe strada! " Am primit un pumn in ureche, de nu m-am mai ridicat de jos! De suparare, am vrut sa imi iau un pistol"icon photo
In urma cu cativa ani, Doinita Oancea a trecut prin momente cumplite. Frumoasa femeie a fost batuta in plina strada de doi indivizi si, culmea, nimeni nu i-a luat apararea.

Acum ea s-a decis sa vorbeasca despre acest incident cumplit din viata ei si sa redea pe indelete temerile prin care a trecut in clipele in care a fost lovita.

"Aveam vreo 21 de ani si nu mi-ar fi trecut niciodata prin cap ca mi s-ar putea intampla asa ceva. Eram in zona Stefan cel Mare, aproape de Spitalul Colentina, cand, dintr-o data, am simtit in spatele meu doi barbati. Mi-am dat seama imediat ca vor sa ma pipaie si, din reflex, mi-am mutat geanta pe mana cealalta, pentru a putea sa imi eliberez bratul drept. In momentul in care unul m-a atins, i-am dat o palma atat de tare incat mi-au ramas unghiile in carnea lui. Mi le-am si rupt un pic, dar ce mai conta, eu voiam sa ma apar. Din pacate, cand credeam ca totul s-a terminat, intr-o fractiune de secunda, omul a venit prin spatele meu si, ca un las, mi-a dat un pumn in ureche. Am cazut si am ramas lata, chiar acolo, iar cei aflati in jurul meu, nici macar nu m-au ajutat sa ma ridic”, a dezvaluit, cu durere in glas, Doina Oancea pentru WOWbiz.ro.

EXCLUSIV! Doinita Oancea vorbeste in premiera despre momentul cumplit in care a fost batuta pe strada! " Am primit un pumn in ureche, de nu m-am mai ridicat de jos! De suparare, am vrut sa imi iau un pistol"
Din acel moment, bruneta a considerat ca trebuie sa fie pregatita pentru asemenea atacuri. De aceea, initial, a vrut sa ia cursuri de autoaparare, ba, mai mult, a fost tentata sa isi ia si permis de portarma.

“As fi dorit sa imi cumpar un pistol!!! Insa parintii mei s-au opus, apoi si eu m-am gandit ca ei au dreptate! La furie sau in cazuri de acest gen, nu mai gandesti, doar actionezi. Poti sa faci gesturi necugetate, iar legile din Romania, in loc sa te favorizeze, te scot tot pe tine vinovat! Autoapararea este greu de demonstrat! Asa ca prefer sa fiu vigilenta, decat sa am o arma in dotare”, a conchis actrita.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Va mai amintiti de “agresorul cu ac” din tramvaiul 41? Crima de la metrou a creat acum o isterie asemanatoare printre calatori! Ce s-a intamplat cu barbatul?icon photo

Stiri

Va mai amintiti de “agresorul cu ac” din tramvaiul 41? Crima de la metrou a creat acum o isterie asemanatoare printre calatori! Ce s-a intamplat cu barbatul?

Crima de la metrou i-a panicat pe bucuresteni! Nu este prima data cand mijloacele de transport in comun devin periculoase din cauza unor persoane cu probleme.

Titlu secțiune