Biz

EXCLUSIV! Gabriela Cristea i-a intentat proces lui Marcel Toader! Vedeta TV isi acuza fostul sot ca a transferat din contul ei sume uriase de bani fara sa ii spuna!

Bomba primaverii! La mai bine de doi ani si jumatate de cand au divortat si au pus punct mariajului lor de 5 ani, Gabriela Cristea si Marcel Toader se intorc in sala de judecata! Si de aceasta data, ea - in calitate de reclamant, el - de parat!
STIRILE
WOW
TOP
WOW
  • Citite
  • Comentate
Publicat 3 mar 2016

Dupa ce a descoperit prin ce metode a fost lucrata, Gabriela Cristea vrea sa-si recupereze sumele de bani

Luni, 29 februarie 2016, prin avocata sa Ionela Vasile, Gabriela Cristea a deschis proces civil impotriva fostului ei sot, Marcel Toader, obiectul actiunii fiind “raspundere delictuala”.

Marcel Toader a avut in timpul casatoriei cu Gabi Cristea acces si imputernicire la conturile ei

Dosarul a fost depus la Sectia a IV-a Civila, vedeta de televiziune solicitand recuperarea unor sume importante de bani de la fostul sot, Marcel Toader, si o societatea detinuta de afacerist, unde se pare ca au ajuns mare parte din banii ei.

Avocatul Ionela Vasile o reprezinta pe Gabriela Cristea in procesul cu Marcel Toader, fostul sot“Am depus un dosar la Tribunalul Bucuresti impotriva domnului Toader Marcel si a unei societati, in care acesta detine calitatea de asociat majoritar. Solicitam recuperarea unor sume de bani, sume pe care doamna Gabriela Clonda, fosta Toader, le are de recuperat de la fostul sot si societatea detinuta de acesta. Urmeaza ca acesta sa fie verificat de instanta de judeacata, sa achitam taxa de timbru si sa fie comunicata cererea catre parti. In acest moment suntem intr-o faza incipienta a procesului, estimez ca primul termen va fi programat in toamna acestui an”, a declarat pentru WOWbiz.ro reprezentantul Gabrielei Cristea, avocat Ionela Vasile.

In vara lui 2013, Gabriela Cristea si Marcel Toader divortau si puneau punct mariajului de 5 ani

Avocatul sustine ca intre vedeta TV si fostul sot, Marcel Toader, au existat intalniri preliminare in care i s-a solicitat acestuia restituirea sumelor datorate de care avea cunostinta. Pentru ca acest lucru nu s-a intamplat nici pana in ziua de astazi, Gabriela Cristea s-a decis sa-si caute dreptatea in sala de judecata. Vedeta TV spune ca Toader avea acces la conturile sale pentru a transfera sume de bani, dar care trebuiau folosite in interesul ei, nu in interesul personal al domnului Toader sau al societatii acestuia. Majoritatea operatiunilor au fost facute insa fara stiinta sa, banii ajungand ori in buzunarul lui Toader, ori la firma acestuia a carei situatie financiara este precara. In actiunea depusa la Tribunal, reprezentanta Gabrielei Cristea a folosit un termen avocatesc mai rar intalnit-  raspunderea delictula - care se poate traduce ca o fapta ilicita savarsita de o persoana care a cauzat un prejudiciu material sau moral partii pagubite.

Dupa casnicia esuata, Gabriela Cristea si-a gasit fericirea alaturi de Tavi Clonda, cel care i-a devenit sot

“Termenul acesta l-am folosit ca obiect al solicitarii. Vorbim despre sume de bani importante transferate din contul doamnei Clonda, fosta Toader, in contul firmei care apartine fostului sot. Cea mai mare parte este facuta prin virament bancar direct de catre domnul Toader din contul fostei sotii, cealalta parte fiind extrasa tot de dumnealui, direct de la ghiseu. In timpul casniciei, Marcel Toader a avut imputernicire pe contul sotiei si nu ii spunea cand facea retrageri sau vira sume de la ea in contul firmei lui. Totul s-a intamplat in perioada casniciei lor, iar doamna Clonda, fosta Toader, a descoperit toate acestea dupa desfacerea casatoriei, cand a mers la banca sa revoce mandatul dat fostului sot pe contul sau bancar. Atunci a aflat cine si cat a retras si unde au ajuns banii”, ne-a declarat Ionela Vasile, avocata Gabrielei Cristea.

Nu este pentru prima oara cand Gabriela Cristea incearca sa recupereze de la fostul sot sumele mari de bani pe care se presupune ca afaceristul le-ar fi retras in secret din contul ei, actiuni de acest fel fiind depuse la Tribunal si in trecut. Gabi Cristea a incredintat dosarul sau unei avocate specializate in astfel de cazuri incalcite.

print
Stiripesurse.ro
Lacrimi si rugaciuni pentru Adrian, unul dintre cei patru prieteni raniti in masina parcata la Bascov! Tanarul a murit in aceasta dimineata la spital
Lacrimi si rugaciuni pentru Adrian, unul dintre cei patru prieteni raniti in masina parcata la Bascov! Tanarul a murit in aceasta dimineata la spital
X