Vedete

EXCLUSIV | Iuliana Luciu si-a dat demisia din postul de asistenta tv! Relatia cu Ioan Neculaie sa fi fost cea care a determinat plecarea brunetei din televiziune?

Surpriza uriasa! La cateva zile de la dezvaluirile facute de WOWbiz.ro conform carora Iuliana Luciu ar avea o relatie secreta cu milionarul Ioan Neculaie, bruneta a renuntat la postul de asistenta de la emisiunea la care lucra de cativa ani buni!

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Lia Popescu


EXCLUSIV | Iuliana Luciu si-a dat demisia din postul de asistenta tv! Relatia cu Ioan Neculaie sa fi fost cea care a determinat plecarea brunetei din televiziune?icon photo
Viata Iulianei Luciu a luat o intorsatura incredibila in doar o saptamana. Vedeta a fost deconspirata ca ar avea o idila de mult timp cu Ioan Neculaie, in plus, dupa patru ani de asistenta TV, a ajuns… libera de contract.

Decizia de a pleca de la emisiunea tv la care lucra este una gandita de multa vreme de bruneta. Intr-un interviu acordat reporterilor de la WOWbiz.ro in urma cu o luna, ea recunostea, fara sa tina cont de sefii ei, ca vrea sa renunte la acest job, intrucat nu se mai simte implinita intr-un rol secundar. “Pentru 2016 imi doresc sa fiu sanatoasa si imi mai doresc sa vada toata lumea cum este Iuliana Luciu. Iuliana e ceva mai mult decat se vede la televizor. Adica… poate mai mult decat sa plimbe niste hartii si sa duca invitatii la canapea”, a declarat Iuliana, atunci, cu zambetul pe buze.

Totusi, in ianuarie, ea a revenit la sentimente mai bune si, in continutare, a inceput sa citeasca de pe promter sponsorii formatului de divertisment. Pana ieri, cand WOWbiz.ro a aflat in exclusivitate ca tanara e decisa sa plece din televiziune, asa ca si-a dat demisia! Potrivit surselor noastre, chiar daca vedeta intentiona sa nu mai vina la munca incepand de luni, exista posibilitatea sa o mai vedem "pe sticla" cateva zile, pana cand sefii ii vor gasi o inlocuitoare.

EXCLUSIV | Iuliana Luciu si-a dat demisia din postul de asistenta tv! Relatia cu Ioan Neculaie sa fi fost cea care a determinat plecarea brunetei din televiziune?
Idila cu milioanarul Ioan Neculaie sa fie cauza?Pe de alta parte, exista si voci care sustin ca disparitia divei din peisajul televiziunii ar avea legatura cu recentul scandal amoros in care a fost implicata. Presupusa relatie cu milionarul brasovean Ioan Neculaie ar fi putut sa ii dea tinerei curaj sa faca pasul cel mare si sa renunte la jobul care, potrivit spuselor ei, o nemultumea.

Titlu secțiune

Povestea celei mai frumoase prezentatoare tv!  A jucat intr-un film horroricon photo

Vedete

Povestea celei mai frumoase prezentatoare tv! A jucat intr-un film horror

Andreea Perminov este considerata cea mai frumoasa prezentatoare de stiri.

Titlu secțiune